2 eylül 2018 sabah namazı ve sonrası

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
2 eylül de sabah namazında ZEYREK cami de buluştuk. Bol katılımlı bereketli bir buluşma oldu.Sonrasında beraber kahvaltı ve Emirgan da sahilde deniz muhabbeti ve herkes kendi prgramına devam etti. Buradan duyuruyu geç yaptığım için katılım kısıtlı oldu gelecek sefere daha erken yapmak gerektiğini anladım.

biraz resim ve videoda etkinliği sizlerle paylaşma k istedim.Mümkün olduğu Kadar gurup la ilgili görselleri paylaşmamaya çalıştım arada kaçan var ise affola

plr0HZYZj

po7PTHNxj

pmr3kp1xj

Burada şalvar reklamı var tabii ki

poZkrLblj

pmVNmjrnj

plfDdi3cj

pn22Rb7mj

pnVbkvjwj

poj6jnBpj

pl98kpknj

poVTE1SWj

plZT7cEUj

Laf eden, tuhaf yorumlar yapan arkadaşlar vardı.

Bomba gibi etkinlik oldu. Maşallah bize 😉

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kabul etsin, güzel bir etkinlik olmuş. 1 hafta önceden haber verirseniz bakarsınız Ankara'dan bile katılım olur 😃

çok erken saatler olmasa aslında gelirim ama sabah kalkmada benim sıkıntım var kullandığım ilaçtan dolayı

etkinlik inanılmaz güzeldi.herkese teşekkürler. bu arada bazı arkadaşlar sey sanıyor sanırım; namaz kılmayan gelmesin namaz kılmayana kahvaltı yok yüzme yok falan :) yani çok şükür ekipte öyle kimseye sen neden namaz kılmıyosun sen söylesin böylesin diyen duymadım.kimisi direkt yüzmeye geldi kimi kahvaltıya kaldı. ama tam anlamıyla herkese hitap eden bi etkinlikti. takipteyim. umarım sık sık böyle etkinlikler açılır. her anlamda bişeyler öğrenebileceğim insanlar doluydu. teşekkürler.

Adana'dan İstanbula selam olsun harika bir organize olmuş,gıpta etmemek elde değil gönül isterdiki yakın olsun bizde gelelim ama en azından fotoları görünce gelmiş gibi olduk

İlk defa Zeyrek camiine sabah namazına gittim.
Arkadaşlar çok samimiydi hiç yabancılık çekmedim.
Namazdan sonraki etkinlik de çok iyi geldi.
Benim anlamadığım bu kadar kalabalık gurubun bu samimiyeti yakalaması ve herkesin birbirine saygılı olması takdire şayan

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ahmet abi sağolsun arayıp bizzat davet etti, fakat yazlıkta olduğum için gidemedim.

Allah kabul etsin

Ahmet abi,Allah razı olsun senden... Davetine icabet edenlerden,gelmek isteyip uzak olup gelemeyenlerden.
En kısa zamanda tekrarını bekliyoruz.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Gelecek sefere erken duyuru yaparım inşallah. Şu iki güzel resmi de bırakayım buraya

popoHmYOj

plfszchCj

Motosikleti
R25, CRF250L
Allah kabul etsin. Muğla'dan selamlar keşke buralarda da böyle şeyler olsa

Çok iyi bi etkinlik olmuş. Allah kabul etsin.

Camiye sabah namazına gelen dayıların kafasında motorcular serseri olur gibi bi düşünce varsa onuda kırıp geçmişsinizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar