uçmuş biraz, 13-14 bin ytl değerinde 2004 model 600RR ın noter masrafı 177 ytl gerisini hesapla artık.
mecbur veya değil sigortasız kullanmayı düşünmüyosun dimi?
Mecbur diyemedin dimi.. Karacahal çömez motorcu seni ::mrgreen:
Kanuni Tiger Noter masrafı 140 ytl
Trafik işlemleri ve sigorta 50 ytl
Trafik Sigortası 25 ytl
Takip Ücreti 25 ytl
Noter vekaletname 25 ytl
İlave Muayene olursa o da 60 ytl
Toplam 325 ytl
Tarfik işlemleri ve sigorta + trafik sigortası hesaplamışsın.. İçmedin umarım

Takip ücreti ve vekaletname ücretini herkes ödemek zorunda mı yoksa :mrgreen:
Muayeneyi alıcı ödemez hem eski köye yeni adet mi bu anlamadım ki

Dur şu mesajı düzeltiyim ben bi
Trafik=35 YTL
Sigorta=28 YTL
Noter=14 ila 200 arası değişmekte.. 200 den fazla çıkarsa noterle pazarlıkta yapılabilmektedir
ya r6 nın masrafı 177 ytl dıosunuz ben 250 lık motorumu sattım 2007 model supershadow 180 ytl masraf aldılar nasıl bır adalettır bu ?
Aynen..
2006 da 2006 model hyosung u alırken pazarlıklar 200 e düşürdüm fiyatı.. 225 filan tutuyordu..
Suzuki sv650s i alırken 180-190 gibi bi rakam tuttu..
noter satısı motorun model yılına ve cc sıne gore deısıyo
Yılına cc sine ve kasko bedeline göre değişiyo..
Kasko bedel listesinde birde senin motorun yoksa işte ozaman fena..
Markanın en pahalı modelini baz alıyorlar :mrgreen:
ben keeway sl 150 alırken 141 ytl verdim notere.
satarken 181 ytl verdi eleman. cc ve modeline göre değişen bişey yok. neye göre değişti fiyat böyle bilemiyorum.
bi de bilen biri ruhsatı üstüne alırken nelr gerek olduğunu da yazar mı? unuttum da
Noterden notere fiyat değişikliği olabiliyor..
Kasko bedeli değişmişte olabilir trafiğin verdiği listeden sebep..
Ruhsatı üstüne almak derken???
Satış yapıldıysa eğer satışla birlikte, muayene eksikse muayeneyide yaptırıp plakanın bağlı olduğu şubeden ruhsatını 35 ytl karşılığı alabiliyorsun.. Eğer sorduğun buysa tabi..
YBR 125 için ne gibi noter masrafı çıkar?
gerçi noterden notere fiyat değişiklik gösteriyo başka şeylerde ama bunu bilemicem.
Yılı nedir?? Yaklaşık 160 ytl olsa gerek.. Tahmini söyledim..
Ayrıca arkadaşlar, ben kayserideyim ve motoru istanbuldan alacağım, ruhsat,sigorta vs işlemleri istanbulda mı yaptırmam gerekiyor, yoksa sadece noter işini hallettikten sonra kayseride diğer işlemleri yaptırabiliyor muyum?
bu noter parası çok abartılı geldi, resmen otomobil alıyor muşuz gibi
Satışı istanbulda yaptıracaksın, eksik muayene varsa onu yaptıracaksın, plakanın bağlı olduğu trafik şubesine evraklarını verip bi hafta sonra ya sen alacaksın ya da bi arkadaşın alıp sana göndericek..
İstanbula bağlıdır nihayetinde plaka ve ruhsatını sadece bağlı olduğu yerden alabilirsin :wiinkk:
o kadar para vereceğine motorun sahibiyle anlaş motoru üzerine alma...
Bunu söylerken bu işlemin getirisi götürüsü hakkında da bilgi vermeni beklerdim..
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim, sorumluluğunu üstlenebileceksen ne ala :farao::farao: