2. el shark mı ls2 mi

selam arkadaşlar forumu bayadır takip ediyordum üye olmak bu gününe kısmetmiş.başlıktada belirttiğim gibi shark sysma kask var bi tanıdıkta lakin kask yere düşmüşmü nolmuş bilmiyorum böyle elini ısırırsın diş izi çıkarya aynen öyle 3 diş izi var kaskta ama kenarlarında çatlama falan yok ezilmiş yani zamanında 350 400 tl ye aldı bana 80 tl ye satacak ama o eziklik problem olurmu çok belli olmuyo büyük bişey değil ama bilemedim yada ls 2 mi alsam sıfır napayım arkadaşlar

Kask alırken bana özellikle kendi kafana göre al, sana ait ve sana özel olsun falan dediler.. Belki pazarlama stratejisi belki dogru bilemiyorum ama sana ait olsa ve tam kafana oturan senin bedeninde bişey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben.

düşen kask hiç bir şekilde alınmaz almayınız
pahalı bir notebook elinizden kayar düşerse istemiyiceğiniz bi hal alır buda öyledir
kaskın bilinmiyor bizde ama belli bir raf ömrüyle beraber en ufak darbe gördüğünde kaza anında işlevsizliği vardır
muhtemelen hala sağlamdır tabi ancak bunu test etmek istemezsin dimi

bide söyle bişey diyorlar ''eger kask yere düşmeyle özelliğini yitiren birsey olsa kazada nasıl korusun bizi'' bu sözde mantıklı.acaba özelliğini kaybetme hikayesi kask satanların uydurduğu bişeymi

Kırık,çatlak,sallantı vs vs.. yoksa shark iyidir.. Ama en önemli etken kesinlikle kafana tam oturması.. Yanaklarını sıkacak,her boşluğu dolduracak,rahat olucak :)

mont,pantolon vb... neysede,kaskın 2. eli alınmaz kullanılmaz kanaatindeyim şahsen...

pedler çıkıp yıkanabiliyor ben sadece kasktaki ezik problem çıkarabilirmi bunu merak ediyorum

2. el kask kesinlikle tavsiye edilmez. Baska bir sey demiyorum. Ister ise carbon fiber olsun.

şu sorunun cevabını çok merak ediyorum kaskını motosiklet üstünden yere düşürenler gidip yeni bir kask alıyorlar mı acaba ?

Kaskın en önemli görevlerinden biri çarpma anında oluşan ilk öncü darbenin etkisini en aza indirmektir ve buda ancak bütüncül karşı koyma ve dayanımla oluşur. Buda bütünlüğü ve yapısı bozulmamış çarpma direncini yitirmemiş bir kaskla olur. Çok ufak örnek çorabınız söküldüğünde önce ufacık bir delik vardır. Sonra parmaklarınızın basıncı ile büyür , kaskta daha önceden olan bir kılcal çatlak bile ilk darbe anında kaskın belkide yarılmasına sebep olacaktır. Çünkü direnci kırılmıştır. Bir büyüğüm derki ikinci el iç çamaşırı nasıl alınmazsa kaskta alınmaz :wiinkk: buda işin esprisi...

Kask önemli bir konu olduğu için ben de kesinlikle almanı önermem. Üstelik 3 diş izi gibi iz var diyorsun kaskta. O diş izlerini geçersek ve hafif bir darbe aldığını varsayarsak bile kaskın ne zaman alındığı da ayrı bir önem arzediyor. Kaskların da lastikler gibi raf ömrü olduğunu unutmayalım.

Sana tavsiyem kesenin ağzını biracık açman ve --> şu kask <-- gibi yüksek güvenlikli kaskları tercih etmendir.

sen al gitsın o kaskı hiçbirsey olmaz o kadar izden..forumdakı diğer arkadaşlarin en kötüsü 1000rr kullanıyor senin de en kötü 300km hızlarda gideceğini hesaba katarak düşersen diye korktuklarından alma diyorlar..sen sharki al ne kadar ız olursa olsun üzerinde her halukarda ls2den daha dandik olamaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar