2. el scooter veya moped(cup) için tavsiye

Merhabalar, yeni motosiklet almayı düşünüyorum. 300-400 YTL civarı bütçem var. Sadece kampüs içinde yurttan okula, okuldan yurda kullanacağım. Benim için hızı hiç önemli değil ama arıza çıkarmadan rahatça kullanabileceğim bir şey istiyorum.

50cc çin malı scooter almayı düşünüyordum ama mondial servisindeki bir usta 100cc altında Çin malı alırsam çok arıza çıkaracağını söyledi. :pale: Kaliteli olanlar da (Honda Today) gibi malesef 300-400 YTL'ye bulunmuyor.

Elektrikli scootarlar'ın ehliyet-ruhsat gerektirmemeleri çok iyi. Ama dayanıklılığı konusunda şüphelerim var. Ayrıca çalınma ihtimali daha fazla galiba.

Moped(cup)ler nasıldır acaba? Görüntüsü mobilete benziyor. Sesi de benzemiyordur umarım. :silent: Mondial, keeway, ramzey gibi markaların 2. el mopedlerini 400-500YTL'ye bulmak mümkün.
Eğer sesi çok kötü değilse ve sorun çıkarmayacak bir motosikletse ramzey comfort alabilirim.

Konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :thumleft:

Son düzenleme:
istersen mondial Kh 100 var ama 750 ytl den aşagı veremem çok temiz eksoz modifiyeli ampuller modifiyeli kuyruk kesik spor kullanışlı saglam bi cup tarzı motor servis bakımlı 500 milyona ya kazalı bulursun yada sorunlu buılursun benden sana demesi... noter masrafında olucak onuda göz önünde bulundur istersen

kardeş hevesini kırmak istemem ama 400-500 YTL ye sorunlu bi motor bulabilirsin ancak... Cünkü şuan 100cc motorları en az 1300'e veriyolar. 2. elini de kimse 400-500'e vermek istemez. yine de araştır.. şimdiden hayılı olsun diyelim..

Şuan mondialin 100 lük cup modelini 500 ytl ye bulabilirsin.Benzeri modellerde en fazla o kadar eder.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Bu fiyata temiz scooter alamayacağımı anlamış bulunmaktayım :D Cupların -otomatik 4 vitesi olması dışında- bildiğiniz özellikleri nelerdir? Sesleri mobilet gibi midir acaba?

Son düzenleme:
senin söylediğin miktar zaten noter masrafından biraz fazla. motoru bedavaya bulsan zaten 250-300 civarı masrafın olur.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Bu fiyata temiz scootar alamayacağımı anlamış bulunmaktayım :D Cupların -otomatik 4 vitesi olması dışında- bildiğiniz özellikleri nelerdir? Sesleri mobilet gibi midir acaba?

bencedede dediğin gibi cup modelllerini almaya çalış.Sağlam olduğunu biliyoruz cup modellerin.:cat: İyi araştırırsan bulabilirsin.Yada biraz daha para biriktir 1 milyar civarı çok motor çıkar karşına:cat:

sesleri mobilete hiç benzemiyor mobiletler 2 cup lar ise 4 zamanlı oldugu için mobiletlerdende güçlü yalnız 500 ytl ye temiz bulman biraz zor olabilir en fazla 700 yada 800 ytl ye bulabilirsin 2.el tabi ki sol şans:)

kardes sen al bi 103 en ii kısa yol gıtcen zaten fazla sorun cıkarmaz
o parayada rahat bulursun şimdiden HAYIRLI OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar