- Konu Yazar
İyi forumlar arkadaşlar bi kaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlara 3 model arasında kaldım ve 2 . El alıcam ortalama 15-20 binde olcak motorlar artçılı kullanım olacak ve sele altına kask koymalıyım ve boy sıkıntısı var boy 1.86 kilo 87
1. Seçenek sym fiddle 2
Tipi duruşu şekli şemali çok güzel çok beğeniyorum titreşimden bahsediliyor kullanmadım bilmiyorum boy olarak sıkıntı çıkarırmı endişelerim yok değil
2. Seçenek kymco agility 125
Kymco kalitesi sağlamlığı tartışılmaz bi motor ama gösterge paneli vs hiç hoşuma gitmiyor motorun ısınamadım gibi bunada ama herkes torklu olduğunu falan söylüyor
3. Seçenek sym orbit 2
Bu motoru 150 km kullandım herşey hoşuma gitti güzeldi yokuşlarda bayılmadı beni üzmedi ama bununda 2. El piyasası ölü bi makine
Şimdiden cevap yazan her motor sevdalısına teşekkür ederim
1. Seçenek sym fiddle 2
Tipi duruşu şekli şemali çok güzel çok beğeniyorum titreşimden bahsediliyor kullanmadım bilmiyorum boy olarak sıkıntı çıkarırmı endişelerim yok değil
2. Seçenek kymco agility 125
Kymco kalitesi sağlamlığı tartışılmaz bi motor ama gösterge paneli vs hiç hoşuma gitmiyor motorun ısınamadım gibi bunada ama herkes torklu olduğunu falan söylüyor
3. Seçenek sym orbit 2
Bu motoru 150 km kullandım herşey hoşuma gitti güzeldi yokuşlarda bayılmadı beni üzmedi ama bununda 2. El piyasası ölü bi makine
Şimdiden cevap yazan her motor sevdalısına teşekkür ederim