İmzamı, bu ve benzeri forumlardaki kişileri ikna etmekten bıktığım için Mevlana'dan alıp koydum. Ben yazıyorum, anlayana. Anlamayan olursa da takmıyorum.
Durduk yere önce %20 sonra buna ilave ek %10 vergi getirildi. Rakamlar örnek-misal değil, tamamen gerçek. Yani fırsatçılık, açgözlülükle suçlanan bayi, 30 bine sattığı motora 1 TL bile zam yapmadan fiyatını 39 bin TL yaptı. Burada bayinin cebine fazladan 1 TL bile girmedi. Çünkü 30 bin TL olan motor, %30 ilave vergiyle 39 bin TL oldu. Hatta adam 39 bine ben bunu satamam diye kardan zarar edip 37 ye falan bırakır oldu.
30 bine 1-2 sene önce motoru aldın. Aldığın motor da 39 bin oldu. Kilometren 6 bin. Hiçbir kusuru yok. Kaça satıcan? 30-32 bin TL ye. Sıfırı 39 bin ise 6 bin km de temiz motor 32 bin eder.
Burada kızılması gereken kişi bayi veya 6 bin km de temiz motor sahibi değildir. Bunu anlayın. Veya anlama uğraşamayacam.
Not: 40 yaşıma geldim, bu ülke birşeyin fiyatının düştüğüne şahit olmadım henüz. Her ne zaman alırsan al, hep fiyatı arttı. "Oha lan bu mal bu fiyat eder mi? Keriz miyiz, adam mı seviyorsunuz" diyenler hep o beğenmedikleri fiyatı kaçırdılar. 20 bine NS 200 mü olur, Benelli TNT 249' a 25 bin verenin parası mı çok, kim alacak Mondial RX3 i yi 18 bine?.... Kimin fiyatı düştü?
Motosiklete binemeyecek bir nesil oluştu Türkiye'de. Ben İnazuma ile motora başladım, 12 bin TL civarıydı. Hatırlıyorum, 5 bin dolar verdim demiştim. Hiç üstüne birşey koymadan. Sıfırdan 5 bin dolar çıkartmıştım. Simdi 5 bin dolar 35 bin ediyor. Valla şu an veremem 35 bin tl. Bırak sıfırdan 35 bin vermek, benimkini 20 ye satsam, 15 bin üstüne koyamam.
Vaktiyle biz 35 üstü olan abileriniz bindik, ettik, gezdik. Yetkili serviste zincir-dişli dahil bakımlarını yaptırdık, güzel montlar, kasklar, eldivenler aldık. Siz 20-25 yaş arası gençlerin bugün bunlara sahip olmanız çok zor. Bence büyüklerinizden hesap sormalısınız.