2. El Pazar Fiyatları

Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar.

Merak ettiğim konu şu; ismini söylemek istemediğim malum siteden 2. El motor bakıyorum. 2012 2013 model 600RR a 36bin 37bin yazmışlar. 2010 modele 39bin yazanı gördüm. Ya gerçekten piyasa bu şekilde mi oldu. 2014 e niyetlendiğimde 39-41bin arası fiyatlarda geziyor site. İnsan kendi kendine söylemiyor değil "ulan az daha sık dişini git sıfırı 47bin e al" diye.
Ben olması gereken fiyatı 30bin bandında bekliyordum ama beklediğim gibi çıkmıyor bir türlü.

Sıfır fıyatı arttıkca bunlarda fıyat yukseltıyor, 10k km cevıren motorları sıfır aldıkları fıyattan daha pahalıya satıyorlar, alan aptallarda oldugundan fıyatlar dusmuyor. 3-5 bın lıra ıcın 2. el almanın manası yok bence. Borc harc bulur sıfırını alırım kafam rahat olur.

Kardeşim ben bi kere sağa yatırdığım 2015 model 600rr'ımı 36500'e sattım.Motorun aşağı yukarı 1500-2000 arası hasarı vardı, yani 38500'e kadar vermişim gibi düşün.Millet onu oraya yazar da satamaz, sen de bi hevesle gidip almaya kalkışma sakın

Dostum ben de ikinci el motor aradım aradım en sonunda gidip sıfırını aldım. İmkan olursa en mantıklısı bu.

Öncelikle teşekkürler sizinde bayramınız kutlu olsun.Malesefki piyasanın durumu bu.Ama çokta takmayın.Bunu aramızdan birileride yapıyor.Tabikide kişinin kendi tercihi fiyatı istediği gibi belirler ona bişey diyemeyiz.Ama genel işleyiş uyanığın biri yüksek fiyat yazar denk getirirsem diye diğeri motora sticker takar yüksek fiyat ister öbürü 0 fiyatı yükseldi diye yüksek fiyat yazar en son hiç alakasız birileri gelip piyasayı yoklar demekki benim motorun piyasası buymuş deyip oda yüksek fiyat çeker.Bir anda piyasa yükselir.

Satılmıyor, arayıp soran bile olmuyor. Sürekli ilan yeniliyorlar, sürekli ikinci el piyasasını takip eden biri olarak yazıyorum...

3 aydır 600rr bakıyorum, 2013 model ve üstü hrc renk. İnsanlar satılmadıkça fiyatı arttırıyor. Satılmadığını görenler ilandan hasar kaydı olduğu bilgisini falan kaldırıyor. Bir tane motor var absli hrc, 4 tane vardı 2 si çalındı birisi abimde diğeri 2 ayda sahibinden üzerinden 3 sahip değiştirdi, 36 binden satın alan 1 ay bindi 37 yazdı. Sene sonu elde kalan 2017 leri bitirmek için her sene yaptıkları %10 indirimi basınca gidip 2017 sıfır alacağım. Bekle hocam eylül sonu sıfır sahibi ol.

Ben ikinci el almiyorum kimseye de tavsiye etmiyorum su piyasa haliyle.

14 bin Turk lirasina sifiri satilan motosikleti Mardinli bir bayinin bir kac bin km binerek( ekstra yok) 18 bine satmaya calistigini biliyorum.

Valla doğru diyorsunuz hocam en mantıklısı sene sonunu beklemek. Belki sezon bitti diye fiyatlar değişir en kötü bayiler elde kalanları bitirmek için kampanya yapar. O zamana kadar ben ekipmanlarımı bitirmeye bakayım

Valla doğru diyorsunuz hocam en mantıklısı sene sonunu beklemek. Belki sezon bitti diye fiyatlar değişir en kötü bayiler elde kalanları bitirmek için kampanya yapar. O zamana kadar ben ekipmanlarımı bitirmeye bakayım

Tabi ki simdi bizim yaptigimiz en buyuk hata nedir biliyor musunuz? Netten bakiyoruz liste fiyati yaziyor tmm diyoruz fiyat bu halbuki bayi de durum oyle olmuyor mesela mMugla da Canakkale de 2015-2016 motosikletler bayilerde cok rahat bulunabiliyor ve fiyatlari gayet uygun oluyor(liste fiyatindan dusuk) ee bu durum uzerine gidipte ne idugu belirsiz bir motosiklete bu kadar fahis fiyatlarla alip caninizi teslim etmek yerine sifirini almak daha mantikli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar