2. El Motor Satışı

Pazar günü ikinci el bir motosiklet satın alıcam. Notere önceden gittiğimde pazar günleri sistemin kapalı olduğunu güvenli ödeme yapılabilmesi için aynı bankalardan işlem yapmamız gerektiğini söylediler. Bunu bana açıklayabilir misiniz? Pazar günü motosikleti satın alabilmem için hangi işlemleri yapmam gerekiyor?

Motosikleti
D400
iki tarafta edevlete girip güvenli satış yapsın, oradan formu doldurunca karşındakine bilgi mesajı sana da iban gelecek.

ibana para atacaksın, noter işlemi tamamlayınca onun hesabına geçecek. Bana daha iyi geliyor bu yöntem.

Tüm bu işlemleri yapmadan önce adamdan ruhsatın fotosunu iste, sigortacılara baktır uygun sigorta için. bazen 1 saati buluyor ucuz bulmak.

iki tarafta edevlete girip güvenli satış yapsın, oradan formu doldurunca karşındakine bilgi mesajı sana da iban gelecek.

ibana para atacaksın, noter işlemi tamamlayınca onun hesabına geçecek. Bana daha iyi geliyor bu yöntem.

Tüm bu işlemleri yapmadan önce adamdan ruhsatın fotosunu iste, sigortacılara baktır uygun sigorta için. bazen 1 saati buluyor ucuz bulmak.
E devletteki sistemin pazar günü kapalı olması satışı engeller mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

E devlet üzerinden Güvenli ödemeyi bu gün yapsak pazar günü satış yapabiliyoruz değil mi

Son düzenleme:
Zaman kaybetmemek için Para işlemini notere gitmeden hallet noter onayı olmadan karşı tarafa geçmez zaten
Almaktan vazgeçersen de 3 gün içinde geri hesabına yatar

Zaman kaybetmemek için Para işlemini notere gitmeden hallet noter onayı olmadan karşı tarafa geçmez zaten
Almaktan vazgeçersen de 3 gün içinde geri hesabına yatar
Para işlemini nasıl yapacağımı sordum zaten, Pazar günleri e devletteki sistem kapalıymış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar