2. El Motor nerden alabilirim.

Motosikleti
YAMAHA MT 25
Arkadaşlar Selamlar Herkese İlk defa 2. el motor alacağım sarı siteyi dolaşıyorum ama bana uygun çok ilan bulamadım sizlerden ricam sizlerin bildiği güzel ve bol ilanı olan bir alan mevcut mudur alacağım motor mt 25 18 19 kasa

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sahibinden en ünlü mecra. Alternatif yerler de Facebook Mt 25 grupları, Marketplace gibi yerler.

Motosikleti
D400
şehir neresi bilmiorum ancak ulasımınız var ise motomania gökhan abi uygun ve güzel motorlar veriyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Buralara baktın mı?
4rslk5o.jpg

Piyasada en çok bulunan bir kaç Japon motorundan biri için kendine göre ilan bulamadıysan allah kolaylık versin :)

@Tommy'nin dediği gibi Facebook gruplarına da bakabilirsin ama MT25 düşük sınıfta bir motosiklet olduğundan genelde bir süre sonra el değiştirecek şekilde alınıyor. Yani atıyorum Fazer bakıyor olsan sadece o gruplarda paylaşılıp sarıya düşmeyen motorlar olabilirdi ama bu MT25'te o kadar da yüksek ihtimalli değil.

Motosikleti
CB125F
Fiyatları iyice incele hocam ilginç bir şekilde 2. El sıfırdan pahalı yâda aynı

Arkadaşlar Selamlar Herkese İlk defa 2. el motor alacağım sarı siteyi dolaşıyorum ama bana uygun çok ilan bulamadım sizlerden ricam sizlerin bildiği güzel ve bol ilanı olan bir alan mevcut mudur alacağım motor mt 25 18 19 kasa
Yaşadığınız yere göre orada ki sağlam ustalar , Facebook al-sat platformları , sahibinden ve 2. el satış siteleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar