2.El Motor İçin USTA

Selamın aleyküm..
Lütfen bu sefer de git sanayiyi araştır demeyin bana :queen:
Neyse malum siteden 2.el bi cbr 125 alıcam fakat 2008 model kmside 18 binde adam kazası cartı curtu yok dedi plakadan sorgulattım harbiden de yok ama motorun içiyle oynanmış mı oynanmamış mı bilmiyorum zaten görsem de anlamam.Bunun için İstanbul'da ümraniye,göztepe,kadıköy,üsküdar herhangi bir yerde motorcu tavsiye edebilecek var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Beşiktaş tarafı felan da olur :santa:

Hiç tanıdığımız da yok :pale:
:bestmt: yok mu kimsenin ustası ya koskoca istanbul :silent:

motorun elciklerine ve ayaklık lastiklerine dikkat et eğer değişmişse km sinda bi sıkıntı olabilir :) zaten 2008 bi motoru 18binde olması biraz garip :)

125cc helede bu tarz motorlarin 2008 model olupta bu km de olması bana pek normal gelmiyor. Çünkü az yaktığı için genelde markete ekmek almaya bile motorla gidiyor kişi. Örnek vermek gerekirse yzf 125 e bakin 2012 model motor, 10bin km ve üzeri oluyor. Ama görmeden net bir şey demek yanlış olur belki bir kaç yıl motor garajda yatmıştir bilemeyiz

motorun elciklerine ve ayaklık lastiklerine dikkat et eğer değişmişse veya yıpranmışsa kmsinda bisıkıntı olabilir :) zaten 2008 bi motoru 18binde olması biraz garip :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar