2. EL MOTOR ALIRKEN

Arkadaşlar merhabalar cbx 250 twister almayı düşünüyorum adamlada konuştum kafama yattı motor yalnız ön takım teğişmiş komple kazadan dolayı alınırmı sizce rabikide gidip görücem motoru kadama yatmazsa almam yalnız size sorayım dedim boşuna gitmiş olmiyim diye motorun durumuda çok iyi dedi güvenilir birine benziyor uçup kaçan apaçilerden değil orta yaşlı bir aile babasından alıcam yorumların neler ?

güvendiğin bir ustaya götür baksın motorun durumunu söyler sana zaten alıcağı en fazla 50 tl kafan rahat olur

bu devirde adamın görüntüsüne güvenmemek lazım

sana ihtiyar kurttan bir büyük altın; motoru almaya gittiğinde sahibinden motora binip düz bir yerde normal bir hız ile sana doğru düz bir şekilde gelmesini rica et gelirken gidonu sağa sola oynatmayacak sende eğilip ön teker ile arka teker birbirleriyle aynı hizadamı diye bak
ön teker ince arka kalın olduğunu unutma ön tekeri gördüğünde arka teker bir miktar kalın durur ama ikiside aynı hizadadır şaside vaya ön takımda problem varsa ön veya arka tekerler birbirlerine azda olsa capraz durur, yani aynı hizada yere basmazlar bilenler başlar konuşmaya amortisörden yok arka maşadadan falan filan inanma hemen kaç ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar