2. El icin yardim !

Arkadaslar herkese merhaba,
2013 model ikinci el hyosung gv 250 almayi dusunuyorum. Aslinda butcemden dolayi mart ayini beklicektim fakar suan 9.500 e buldum istedigim gibi sizce alayimmi yoksa marti bekliyim mi ? Tamam yaza dogru fiyatlari artiyor ama sonucta 2016 da bir yas daha eskiyecek sizce cok artis olurmu ? Piyasayi bilen arkadaslarim bana yardimci olursa cok memnun olurum

Sevgiler, saygilar

2016 da 1 yıl daha eskimesi, onun fiyatının düşecek anlamına gelmez, o vatandaş yeni muayne, sigorta, mtv vs leride, fiyata yansıtabilir, 9.500 e her zaman güzel bir motor alabilirsin ancak o motor olmayabilir, bunuda göz önünde tutmakda yarar var.. ve eğer cebinde sadece 9500 olacaksa o işe hiç girme derim, en az cebinde bi 15bin tl olsun..

bence daelim daystar250 al derim hyosungta servis ve yedek parçada sıkıntı yaşarsın soğursun motordan...

Ekipman falan hersey var ekstra bi masraf yapmicam lastik disinda ama iste insan kararsiz kaliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

Daelimi begeniyorum ama piyasasi yok parcasi falan bulunurmu belli degil cok arastirdim ama kesin bilgi veren yok onunla ilgili birde gv v motor cift silindir parca sikinti varmi bimiyorum duymadim pek ama genel kullanici kitlesi memnun motordan

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ekipman falan hersey var ekstra bi masraf yapmicam lastik disinda ama iste insan kararsiz kaliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

Daelimi begeniyorum ama piyasasi yok parcasi falan bulunurmu belli degil cok arastirdim ama kesin bilgi veren yok onunla ilgili birde gv v motor cift silindir parca sikinti varmi bimiyorum duymadim pek ama genel kullanici kitlesi memnun motordan

Parça sıkıntısı var.Ama motosiklet iyi.Ben gayet memnunum.250 cc cruiser istiyorsan ve Daelimi beğenmiyorsan hiç bekleme derim.Mart fuarından sonra fiyatlar bir zam daha biner,bir de yaz geldiği için 2.el fiyatları da artar 9500 TL motosiklet olur 10.500 TL.

Motosikleti
BWS 100
Paran varsa, al geç
Yazı beklemen için bir sebebin varmı. Bence gerek yok beklemeye. Acaba artacakmı diye düşünmektense al motosikleti. Yaza kadar az az bin. Sağını solunu öğren motosikletin, bakımını falan yap. Yazın bas git istediğin yere.

1 yaş daha eskiyecek ama, emin ol fiyatı düşmeyecektir. Onun garantisini verebilirim. Geçen sene vardı benimde gv250'm.

Servis problemi olduğu doğrudur. St kanuni deyken illallah çektik. yetkili servise götürdüm, adam bakımını yaptı, yağını değiştirdi. Bindi geldi, kaçlık abi bu dedi. Öyle şeylerle karşılaşıyorduk evet. Yeni distribütörden umutluyuz.

Ama elinden iş geliyorsa kendin halledersin. Parça sıkıntısı diye birşey yok artık, İnternetten alacaksın kendin. artık orada parça değil zaman sıkıntısı doğacak. Kargo beklemek falan.:)

Sanirim beklemeyi tercih edecegim fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada 2016 Hyosung yolda arkadaslar

Meraba arkadaşlar bende SYM WOLF 250 var aslında motorum cok iyi ve cok memenunum ama bazı nedenlerden satmak zorundayım 2014 model 11.000 km de.ilgilenen varsa arayabilir 05544703710 SAMSUN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar