Takasa bws versem üzerine 4000 ytl olur mu:silent: onun dışında bütçem zor; erken düştük bu sevdaya , biraz daha geç düşseydim bütçeme bakmazdım bile![]()
bayilerin geneli takasa girmez...
Takasa bws versem üzerine 4000 ytl olur mu:silent: onun dışında bütçem zor; erken düştük bu sevdaya , biraz daha geç düşseydim bütçeme bakmazdım bile![]()
bişey dicem kanka...bwsnin ölüsü bile para eder yanlışmıyım...4000 gaymen varsa bence başka bir model alma beklet...bak fuardan sonra 350-400 koyarlar bence...bws ölü fiyata ver acil satış şekli de yanlışmıyım...veya kredi kartın varsa kalanı taksitlendiririz...vade farkınıda cüzi ayarlarlar..için rahat olsun...sonucta malın bedelinin %80 i hazır...
se scootercıısın vitesli boazar...beni bozdu valla...150 dyln uçak gibi..
bişey dicem kanka...bwsnin ölüsü bile para eder yanlışmıyım...4000 gaymen varsa bence başka bir model alma beklet...bak fuardan sonra 350-400 koyarlar bence...bws ölü fiyata ver acil satış şekli de yanlışmıyım...veya kredi kartın varsa kalanı taksitlendiririz...vade farkınıda cüzi ayarlarlar..için rahat olsun...sonucta malın bedelinin %80 i hazır...
se scootercıısın vitesli boazar...beni bozdu valla...150 dyln uçak gibi..
Scooter alacaksan kesinlikle İtalyan derim Piaggio alırsan uzun yıllar problemsiz binersin yağını suyunu eksik etme dünyayı gez.Bende Aprilia Atlantic 500 var inanılmaz aletler heryanından kalite fışkırıyor scooterda İtalyan çünkü adamlar bu işin piri olmuşlar.:cat:
vallaha bende benzer bir ikilemdeyim,yakında küçük motorumu değiştirmeyi düşünüyorum...benimde şimdilik 2 alternatifim var
1.2004-2006 model 2.el piaggio X8 200
2.2008(sıfır) kymco people S 200
yaklaşık aynı para ikiside :mrgreen:işimiz zor vallaha dostum,kolay gelsin![]()
malesef duydum metehan kardeş:salut: yapacak bişey yok ,hükümetimiz sağolsun,sanırım ufak bir rötuş yapmış vergi oranlarınar:
Metehan abi; inan Piaggio konusunda kafamı kurcalayanları özetlemişsin , bende elde patlama ihtimalini cok düşündüm ki zaten sahibinden.com da toputopu 4 ilanı var bu da çok enteresan ama yutube da rölanti anında motor sesini dinledim sesi mest etti beni(tıkıtıkıtıkıtıkı)
Dylan a gelince ; kimi yerlerde okuduğum kadarı ile belli km'den sonra egzosta kronikleşen bi rahatsızlığı varmış ve değişmesi gerekiyormuş ; ayrıca Alman Scooter & Sport dergisinin 2005 yılında yayımlanan özel sayısında yer alıyor.
Dergiye göre Dylan’ın artıları: motor, sürüş keyfi, aydınlatma, fren, ergonomi, yakıt tüketimi ve erim.
Dylan’ın eleştirildiği özellikleri ise teleskopit çatal, amortisörler, aynalar, su yalıtımı ve düz sürüş eksikliği.
Dergide aynaların döküldüğü ve göstergelere yağmur suyu girdiği söyleniyor. Belirli bir kilometre sonra orta ayağın ve amortisörlerin değiştirilmesi gerektiği görüşüne yer verilmiş. Özellikle dayanıklılık testinde sınıfta kaldığı ileri sürülerek variyometre’nin 25.000 km ömrünün olduğu bildirilmiş. Ayrıca, egzoz üzerindeki ya da içindeki parçaların titreşimden gevşediği söylenmiş. kyu ile yazılan kısım alıntıdır ve acıkcası bu yorum bnm kafamı çok karıştırdıale: