2.el HONDA CBF150 İSTANBUL KREDİ KARTI

Sa arkadaşlar istanbuldan bir akrabam ile honda cbf 150 almayı düşünüyorum ama kredi kartına o yüzden fazla motor seçeneği bulamadım sahibinden de bana yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

gittigidiyor yada sanapazar vb türevleri gibi bir siteden bir ilan aç mesala 3000 tl bir motormu? 2 ilan aç 1500 tl lik hayali bir ürün alsın motoru alacak kişi.sonra para satan kişinin hesaba yatsın oldu bitti.bir ara bu yöntemi kullandım motorun yarısını taksitle aldım :))tabiki kesintiyide alacak kişiye yükle.:cat:

4000 tl lik motosiklete 200 tl kesinti olacak.O kadar zahmete de girin .Ama öyle bir satıcı bulmanız lazımki adam herşye okey desin.Yoksa ilan aç adam alsın vs uğraşılcak iş değil.

hem satıcı memnun olur hem alıcı.Egerki yoksa cepte nakit,herseye deger o vakit :)))

gittigidiyor yada sanapazar vb türevleri gibi bir siteden bir ilan aç mesala 3000 tl bir motormu? 2 ilan aç 1500 tl lik hayali bir ürün alsın motoru alacak kişi.sonra para satan kişinin hesaba yatsın oldu bitti.bir ara bu yöntemi kullandım motorun yarısını taksitle aldım :))tabiki kesintiyide alacak kişiye yükle.:cat:

onu ayarlamakta biraz zor olur heralde satıcıyla anlaşma gibi sorunlar çıkarabilir.

aslında istanbulda veya bursada sağlam galeri bulursam oradan almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar