2. el deri yan çanta arıyorum....

Keeway Süperlihgt 150 cruiser motoruma 2. el uygun fiyata sağlam deri yan çanta arıyorum. Yanlız Keeway'ın orjinal çantasını düşünmüyorum. Üsküdar'da oturuyorum. Yakın çevrede olması hoş olur. 50 lira civarı olur.
Dileyen özelden de mesaj atabilir.

Ben de Tiger'ım için arıyorum.2. el Yan çanta, Arka çanta, Sosis çanta.Bursa'dan varsa özelden msj atabilir.

Başlık varya o yüzden. Sana mani olacak bi durum da söz konusu değil sanırım.Sen İstanbul'dan arıyorsun,ben Bursa'dan. Yanlış bişi yaptıysam affola.

onların çantaya itiyacı yok benim var bana verin bütün çantaları :queen:::koop::::koop::::koop::::koop::

Başlık varya o yüzden. Sana mani olacak bi durum da söz konusu değil sanırım.Sen İstanbul'dan arıyorsun,ben Bursa'dan. Yanlış bişi yaptıysam affola.

Ne demek kardeşim. Bütün çantalar sana feda olsun.....

Sahibinden.com'da 8024947 ve 8025013 de uygun fiyata sıfır yan çanta ilanı var Bir bak derim, ama hakiki deri mi bilemem.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------

Eyvallah baktım arka çanta pek düşünmüyorum. Kaliteli bir çanta olduğu kesin. Teşekkürler...

Son düzenleme:
Bisiklet pazarı diye bişey kuruluyo ama hurdalık desek daha doğru.Motosikletle ilgili yalnızca 103 kasnağı ve selesi var. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar