2. El Cruser Motosiklet Aranıyor!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5000 ytl civarında sorun yaşatmayacak zevkle binebilir bir cruser aranıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.. 2. el ilanlarda kawasaki en 500, yamaha virago 535, suzuki intruder marka motosikletlerin fiyatları uygun geldi ama motorlar hakkında bilgi sahibi olmadığımızdan kararsız kaldık bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??

dostum en500 ve virago chopper serisi motorlar. Yani cruiser gibi rahat degiller. suzuki intruder ve kawasaki vn serisi oneririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Virago 535 öneririm..EN 500 ise performansı çok iyi bir motor kategorisine göre..intruder biraz pahalı helir bence.

Düşünürsen benim Raptor var.Çok az kullanılmış 1.500 kilometrede.

arkadaşım gv250 yi rahatlıkla düşünebilirsin almadan önce istersen bir araştır..performansı diger criuserleri aratmaz onun sadece adı 250 sorunsuz motorlardır ..sordun bizde söyledik tecrübemize dayanarak..ama herşeyden önce alacağın motor içine sinsin..inşallah en güzel kararı verirsin..hoşca kal

cemal arkadaşımız gv 250 demiş ama bana kalırsa aırlangdon
vermekte olduğu dragstar atlanacak bir teklif değil bence ,
üstelik açıkçası bende sezon sonunda benimkini gv 250 yapmak niyetindeyim..( ona rağmen)

biçok kez yazılan kymco venox ve hyosung gv 250 var .çok düşük km lerde uygun fiyatlarda bulunabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar