2. el CBR125 alıcam, benimle kim gelebilir?

arkadaşlar merhaba.
sizden bir ricam olacak.
2. el cbr 125 alıcam. bu hafta sonu da (15-16 Nisan) bakmaya gidicem. motor 5600 kmde. sanırım çok fazla değil.
ancak motor temiz mi değil mi ben anlayamıyorum maalesef. aramızda benimle gelip motora bakacak bir arkadaş var mı acaba? birisi benimle gelmezse çok kötü kazık yiyebilirim ondan korkuyorum. bi yardım ediverin kardeşinize:)
motor avrupa yakasında, gelecek arkadaşın avrupa yakasından olması onun için de kolaylık olur sanırım.

lütfen yardımlarınızı bekliyorum. beni cevapsız bırakmazsanız sevinirim. çinlii almayalım diye 2. el honda alıcam.

bakıp da es geçmeyelim lütfen. şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.:rendeer:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
walla uzak olmasan ben yardımcı olurdum.. bu arada çinli yerine 2.el honda iyi bir tercih.. :cat:
eywallah baba, düşünmen yeter.:cat:
ya bi arkadaş da şimdi 2. el motor risklidir diyo.
kafam karıştı walla yaa:pale:
birisi bana yardım etmezse tekrar motor hayallerime veda edicem:pale:

arkadaşlar, ben yarın (cumartesi) motora bakmaya gidiyorum. benimle gelebilecek kimse yok mu yaw?
saat 12-13 arası bayrampaşada olucam.

hayırlı olsun les im msn den de konuşamadık:rendeer:
çıkar şimdi sana yardım edecek birisi merak etme:wiinkk:

sağol 5x'im. inşallah yardım etcek birisi çıkar, 3 gün önce açmıştım bu topic i:)
kimseden ses yok..

slm dostum cok ıyı dusunmussun honda buraya kadar tamam ama cbr 125 in nekadar dengesiz bir makine oldugunu bılıyorsundur umarım lastıkler cok ınce ve durdurmak bıraz guc o makınayı cınlı almıycam dıye kendını rıske atmaya degmez bence (sakın kızma sadece bır tafsiye)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda CBR 125 Çok iyi bir makina lastik alırsın olur biter.Makina temiz olsun özellikle düşmemiş olsun eksozda sararma olup olmadığına ve eksoz çıkışının deforme olup olmadığına bak..

yorumlarınız için teşekkür ederim.
benimle gelebilecek birisi yok mu? yalnız gitmek istemiyorum gerçekten.
bu motoru bir kez alıcam sonuçta, daha sonra üzülmek istemiyorum.
yardımcı olabilecek birisi yok mu gerçekten?

les kardeşim egerkı motoru anadolu yakasına getırtebılırsen sana yardımcı olabılecek arkadaşım var ve senelerın motorcusu yararı dokunur,bende motoru alırken ona gostermıştim ne var ne yok okumuştu

alacağım arkadaş anadolu yakasına geçmek ister mi bilmiyorum. motor bayrampaşa'da. eğer olursa ben sizinle temasa geçer birşeyler yapmaya çalışırım.
ama avrupa yakasından yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa daha iyi olur.
arkadaşlar hadi bi el atıverin, ayrın tek başıma gitcem yoksa:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anlaşıldı bu saate kadar kimse çıkmadığına göre yalnız gidiyorsun gibi.

Hoş sen uzun zamandır bu siteye üyesin.Birsürü bilgi edindin. Pekala kendinde halledebilirsin.

Altın kural şu :O adam sana motor veriyorsa sende para veriyorsun. Sakın utanma orasını burasını kurcala, motor zaten sana kendisini anlatır:)
Kolay gelsin

Hocam ben de bu hafta aldım.. ben motordan anlamam ama epey bır fıkyat-km arastırması yaptım.. msn den bana ulasabılırsen bır sure daha onlıne olucam.. belkı o bakımdan yardımım dokunur..selamlar

ilgilenenlere teşekkür ediyorum.
yalnız kaldık, neyse..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
les im hayırlı haberlerini bekliyoruz.:wiinkk: :cat: :rendeer:

saol vlad ım. bi aksilik olmaz inşallah.
kimseyi bulamadık yanımıza. olduğu kadar bakıcaz artık..

arkadaşım keşke 24 saatlik bir yol mesafesi olmasaydıda bende seninle gelseydim
ama malum..:bounce:
habide dengesizmiş yok frenleri iyi tutmuyomuş hikaye kullan bak göreceksin :cherry:
ben hayatımda bukadar dengeli bukadar atik bukadar iyi fren tutan bi makine daha görmedim
o arkadaşların motoru yokki uzay mekiği var:queen: e bizimde gücümüz ona yetmiyo:wiinkk:
sen alırken dikkatli ol diğer arkadaşların tavsiyelerine uy gerekir se iyi bir ustaya göster
bak bu motorla pişman olmayacaksın :bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
4 zamanlı bir motora normal kullanımda 5000 km de birşey olması çok zor, sağını solunu iyice incele ayrıntılara dikkat et. Eksoz ve motorun alt kısım larına bak, conta ksıımlarında yağ terlemesi var mı kontrol et. Ama en önemlisi bin kullan, hayırlı olsun diyelim şimdiden.

arkadaşlar bugün gittim ve cbr 125 e baktım. bir ustaya gösterdik. motorun sağlam olduğunu ve alabileceğimi söyledi. ben de hemen pazartesi noter satışını yaptırıp alıcam eğer bi aksilik olmazsa:) en kısa zamanda da ruhsatı üstüme alıcam inşallah. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar