Daha keskin bi koku ile çözülebilir. Kaliteli bi parfümü boca et. Yada en iyisi hacıyağı diye bilinen kokulardan dök oraya.
Arkadaşlar bir güncelleme yapayım.
Ceketi tekrardan yıkadım bebek şampuanı ile. Koku ilk zamankine göre az, ama hala geliyor. Sonra Stop Smell diye bir ürün aldım neredeyse ürünün tamamını ceketin koltukaltına sıktım , iç tarafta hala koku var ancak dış taraftaki koku yok oldu gibime geliyor, koklamaktan burnumun direği kırıldı
Tekrardan bu ürünü sıktım şu an balkona atıp 1 2 gün havalandıracağım. Sonra burayı tekrardan güncellerim. Eğer olmazsa yakacağım ceketi.
Ben bu montun önceki sahibi kimse onun eşine, dostuna çok üzüldüm. Bu nasıl koku arkadaş? Fare mi yedin? Teke mi kemirdin?
Yaptığın masraf çektiğin stres kaybettiğin zaman sıfır fiyatını belki solladı aklıma derin dondurucu geldi ben de böyle bir rahatsızım belki soğuk kokuyu yok edebilir.Ürün zarar görürse sorumlu değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
Bak bakteri öldürücü de olabilir fısfıs olur ilacı suda erit dök dalga değil fikir ürettim