2 el 2014,2015 model mt07 almak

Merhaba arkadaşlar 2 el 20bin 30 bin’de mt07 almak sizce mantıklımı , aldığım motosikleti 4 sene garanti kullanırım siz olsanız ne yapardınız önerirmisiniz.

İlk sahibi olur, tanıdığım biri olur veya akıllı uslu düzgün bir emmi olursa alınır. Aksi halde, aslında CBR 250 R alması gerekirken fiyatı yaklaşık aynı diye MT-07 almış, tek teker denerken motorda kırılmadık yer bırakmamış birine denk gelmek olasılığı hayli yüksek.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
2017 temmuzda aldım. (12800 km.de almıştım.)
20.000 km civarlarında bulursan bence alınabilir ve gerekli tecrübeye sahipsen, tüm 250 cc. motorlardan daha fazla memnun eder.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 28 bin km 2016 model aldım , tanıdığım olan memur bi arkadaştan almıştım. Kmsini 1 yaz mevsiminde avrupa gezisinde yaptı ve bildiğim adam bu yüzden aldım ve çok memnunum. İnce elenip sık dokunması gereken huysuz bir at.

Benim mt07 abs yi 2015 de 6000 küsür km deyken almıştım. Satın almaya gitmeden motordan çok sahibinin telefondaki konuşmasını beğenip gittim. Aldığımdan beri kapalı garajda duruyo. Bakımları vaktinde yapıldı. Teker filan denenmedi. 190 ın üzerini görmedi. 21000 de mis gibi bakıyorum. Satıcı gibi konuştuğuma bakma, su aralar satıp aklımdaki motoru almam maddi açıdan çok saçma. Ama böyle bir mt07 bulursan istediğin kadar kullanırsın.

Demem o ki motordan önce sahibiyle sohbetinize dikkat edin.

Ben 28 bin km 2016 model aldım , tanıdığım olan memur bi arkadaştan almıştım. Kmsini 1 yaz mevsiminde avrupa gezisinde yaptı ve bildiğim adam bu yüzden aldım ve çok memnunum. İnce elenip sık dokunması gereken huysuz bir at.

memurlar artık yazları motorla avrupa gezisi yapıyor vay be :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
memurlar artık yazları motorla avrupa gezisi yapıyor vay be :)

Eşinden zorlu bi süreçle ayrılmış , tek başına yaşayan kafa dağıtmaya ihtiyacı olan bi memur arkadaş diyelim o halde. Zaten o gezi sonrası motoru satmak zorunda kaldı maalesef .

07 blogu beton gibi bir blok. Sadece "citir hasar" lafi icermeyen ilanlardan birine yeltenseniz yeter. Yil km onemli degil. Hasar da onemli degil ama "citir hasar" lafi gecti mi yalanlar vardir o isin icinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar