2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biscuit, suç sende kardeşim. tam mangalı kurmuşuz adam yolun ortasına uzatıyo çadırının ipini. bide gece karanlık. ipte siyah zaten. ben napıyım :thumright:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Resimler 2 Bölüm Devamı var...

783gh.jpg

796hk.jpg

805lj.jpg

811va.jpg

821ma.jpg

374fv.jpg

364aq.jpg

359lb.jpg

341pv.jpg

332js.jpg

305ly.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın kardeşim tavukların kokusuna giderken yolunu şaşırdın dimiiii hep yıktın çadırımı =)

cenkmenderes' Alıntı:
Ben bi turlu karar veremiyorum ya, Bursa'ya gitsem mi, gitmesem mi, Tophane'ye gitmesem mi, nargile ve çay sevmem, tavladan nefret ederim hatta o taş sesine bile tahammul edemem, okey oynamam, kağıt oynamam, kahve içmem.. Bilemiyorum ben naapsam.. kararsız kaldım..
CENK WALLA ENTERESAN ADAMSIN NE KADAR KEYİFLİ ŞEY WARSA HEPSİNİ SEWMİYON. :queen: :queen: :queen:
bu rada topaneye gidiliyo mu oraya yürüyerekte gelirim yani. :king: :king: :king:

valla bu rsimleede süper.. :) :cat:
biz neymişiz be abiiiii

Forumdan Uzaklaştırıldı
peril kardeşim toplu gezilerin zevkini bakıyorum artık yavaş yavaş anlıyorsun
artık senide tüm gezilere bekleriz :thumleft: sen artık usta bir sürücüsün :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BENİM RESİM LE GÜZEL ÇIKMIŞ ÖYLE ELLERİNİZE SAĞLIK PERİL SENDE ARKAMDA GÜZEL ÇIKMIŞSIN HANİ :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
peril yağmurun şiddeti fotoraflarda açıkça gözüküyor gerçektende neymişiz yaaa

rüzgarsevdalısı kardeşim heryerde sen vardın zaten kıskandım yaw hahah

Arkadaşlar hiçbir zaman grup gezilerine önyargılı yaklaşmadım.Artçı olarak katıldığım gezilere kendi motporumla gitmek için hırs yaotım denilebilir.ama bunun için zamana ihtiyacım vardı.ve ozaman BU ZAMAN olduğuna karar verdiğimde geldim.memnunda kaldım. :cat:
elimden geldiğince sizlerle olmaya çalışcağım elbette.zaman güzel geçti,yemekler güzel geçti,yaşanır bir keyifti.ve resimler tabi ,onlar unutulmaz anların tek ispatı,tşkler.. :)

Rüzgar Sevdalısı-,aslında ilk defa choper tarzı bir motor kullandım.Yardımına tekrar tşk ederim. :)

Valla özellikle yağmurda çekilmiş resimlere tek kelime ile bayıldım herşeyiyle süper bir organizsyon olmuş benki yağmur yağınca donuma kadar ıslanmak için kendini dışarı atan bi adamım ama katılamadık maalesef kısmet bi dahakine

ellerinize sağlık evet resimler gercekden güzel varmı daha cıkarın bakalım yastık altından yıllandırmayın ve resimlere yorumlar yazılsa daha güzel olmazmı bence yada en azından isimler yazılsa :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşların resimlerin son kalanını da bu akşam göndereceğim inşallah ... Bu resimleri LBC_34 gönderdi... banada yüklemek kaldı... Onada çok teşekkür ederiz...

jameika34,
hocam benim kan grubu ab+ ihtiyacın olursa özel den mesaj atarsın :rendeer:

arkadaşlar , ilk gezim olmasına rağmen , herkesin samimi olması ortama fransız

kalmamamıza yardımcı oldu herkese teşekkürler

bıskuıt kardeşim 5 sene aradan sonra tekrar senle ve zeyneple görüşmek güzeldi

devamını getirelim gezilerle , ben yağmur çamur anlamam kardeşim her türlü
olaya varım

kobayasi kardesim daha net'e yeni girebildiğim için sana cevap veremedim sağ

salim eve vardık evelallah bu arada delikanlı adammıssın tişört'ümün ıslak

olduğunu görünce hiç düşünmeden yedek tişört'ünü bana verdin bu

samimiyetinden dolayı sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum :rendeer:

scuba, Altuğ delikanlı kardeşimizdir evet. Çok yardımsever bir insandır. Biraz huyludur ama :p O yağmurda nasıl oldu da geldi zaten dumur yaşadım yani..

Forumdan Uzaklaştırıldı
scuba, abi yağmur çamur gelirim gibi bi laf duydum sanki. hazırda bu hafta uludağa gidiyoken bilmiyorum yani. bu laf havaya gitmesin derim ben :)

Scuba arkadaşım ya sağol çoook teşekkürler. Ben bu sitede ve internet'te daha yeniyim. Çok iyi kullanamıyorum ve detaylarını bilmiyorum (Özel derken nereye gireceğimi yani) Geçen hafta KAN'ı zorda olsa bulduk ama tekrar vermek gerekecek yaklaşık 20-25 gün sonra. Gerçekten çoook zor bulunan bir KAN.Ben sana işyerimin tel'ini vereyim 0212 5197985 ve cep numaram 0535 9271141 (Bu arada adım'da Hakan) :rendeer:

cenkmenderes' Alıntı:
scuba, Altuğ delikanlı kardeşimizdir evet. Çok yardımsever bir insandır. Biraz huyludur ama :p O yağmurda nasıl oldu da geldi zaten dumur yaşadım yani..

huyluyum tabi.haklı olduğumda kanıtlandı eve dönüp donumuzu astık kurusun diye:)) ama olsun güzeldi. gene yaparız yakında:)

scuba,
lafı olmaz arkadaşım.
cumartesi gelde görüşelim...

daha resim olması lazım çıkarııın çıkaarııınnn...
bu geziden soora official photographer falan seçelim başka kimse resim çekmesin bulamıyoz resimleri soora.yada biri lap top getirsin hemen orda atalım resimleri cd'ye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
scuba, kardeşim biliyorsun bizim dostluğumuz hep bakidir iyiki gördüm seni burda olması ayrıca bir anlam ifade etti benim için okulda aynı camiadandık burdada aynı camiada olmak ayrı bir güsellik kattı olaya dediğin gibi yağmur çamur bizi kesmez tek kesecek olan şu an motorumu satış ilanlarına koyuyorum beni anca o durduracak ama yaza fırtına gibi gireceğim.

süper de artçı olurum artık birileri beni alır yaw =) :cat: :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar