Dün akşam yine düşündüm de, benim bundan sonraki motorum ER-5 olacak.. ZX9-R cooook guzel gidiyo tabii, azIcIk gazI actIm alet felaket uzuyor ama ER-5'in seriliği de hiç de azImsanacak gibi değiL.. Kullanımı da çok eğlenceli.. Olmazsa ben Alpay'ın motoru alırım, hem yabancIya gitmemiş oLur :mrgreen:
Peril, bir ara dikkat ettim de, giderken yerler kuruydu, dönerken ise zIr yağmur yağıyordu ama heralde kendine güvenin yerine geldi ve kuru havada sürdüğünden bile daha güzeL geLdin yağmurda. Yalnız zIrt pIrt emniyet şeridinden gitmene (yol boş olmasına rağmen) anlam veremedim. Kendini böyle aLıştırma. Yolda gelirken hatta bir ara şeride girmen için seni uyardIm. Şeride girip bir süre gittin sonra yine emniyet şeridine girdin. Emniyet şeridini sIkIşIk trafik haricinde kuLLanmamanı ve arabaLAr nasIL normaL şeridinden gidiyorsa senin de o şekiLde yapmanı tavsiye ederim. Motorun yeri yoLdur, arabaLarIn ne kadar o şeritte gitmeye hakkI varsa bizim de var.. Bu kadar eLeştiri yeter. Motosiklet.net'in en sIkI bayan motorcusu oLduğunu gösterdin. Diğerleri utansın :mrgreen: