2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet hocam, Sizlerle olmak güzeldi. Yol yapmak güzeldi. Dönüşte iyiydi sagolsun yagmur saganak bir şekilde bizi hiç yalnız burakmadı. İzmite gelince şimşeklerde çakmaya başladı ama bu iyi oldu benim far göstermiyor şimşek çaktıkça yolu görüyoruz. Gece 9:30 eve vardık. Nasıl ıslandık anlatamam. Yalnız tam otoban gişelerden girdik bir beyaz vektralı ....evladı sagımızdaki su birikintisine girip gazladı kendimi havuza düşmüş sandım.
Bu arada hava kararıken aynadan baktım istanbulda hava güzel gözüküyordu. Öylemiydi?
Birde sayın büyüklerim biz orada ete para vermedik o iş nasıl olacak ?
Herkese teşekkürler.

arkadaşlar geziniz çok güzel olmuş biz gelmedikte sanki ıslanmadıkmı sapanca dönüşü akşam sağanak yağmura tutuldum inanın sizden daha beter ıslandım keşke geziye gelseydimd ıslansaydım :queen: :queen: :pr: :pr: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ODUNCU, canınınız sağolsun helali hoş olsun gelmeniz yeterdi. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Peril' Alıntı:
oooy oyyy oyyyy diyorum başka bişey demiyorum :mrgreen:

bu arada 2. buluşmada bowling organizasyonu yapsak güzel olur diye düşünüyorum..e artık ne zamana kısmet bilinmez tabi..

:pl:

Bencede sana katılıyorum Peril ... Bowling organizasyonu müthiş olur... Bu hafta bildiğim kadarı ile Uludağ gezisi var... ondan sonraki hafta Kartalda ve Göztepe Soyakta çok güzel salonlar var... tavsiye ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
oduncu kardeşim afiyet+helal olsun bu kadar yol gelip gittin sırf bizimle olabilmak için :rendeer: su banyosu yapmana üzüldüm iyiki su çamurlu değildi banada çamurlu su banyosu kısmet oldu :pr: ama bu banyolar hep olacak,
selamlar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Morpheus, valla guzel olur. bendede bir acemi sansi vardir ki sormayin

ODUNCU, abi siz sile donusunde durmustunuz. ordan donmediniz insallah. o yol teme cikmiyor cunku. baya uyarmaya calistim ama arkamda araba bitiverdi hemen.

e_erdun, abi valla ilk defa ayakkabinin icinden disari su ciktigini gordum. evde adrenalinden aldigim su gecirmez canavar botum sifir dururken ben terlik gibi ayakkabi ile geliyorum. sozum ona o botuda motor icin almistim, daha giymek kismet olmadi :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e baron kardeşim bu kulağına küpe olmuştur umarım :queen: bundan sonraki gezilerde ayağına takarsın artık o botları :cat: güle güle kullanmak kısmet etsin :rendeer:

baron985, Hocam dönüş işi biraz karıştı artık kimi yakalaya bildimse onun peşine takıldım. enson scubaghost hocamın peşinden ayrıldım. Sonucta tem e çıktık. Sagol.
bu yolda gidiş olayını daha iyi organize etmek gerek.

Hepinize helal olsun millet!!Yanınızda olamayıp beraber ıslanamadığımız ve mangalda pişen etlerden kapamadığım,güzel muhabbetlerinize ortak olamadığım için üzüldüm.Allah içinize sindirsin en kötü geziniz bu olsun :rendeer: Diğer gezilerde buluşmak dileğiyle

Morpheus' Alıntı:
Peril' Alıntı:
oooy oyyy oyyyy diyorum başka bişey demiyorum :mrgreen:

bu arada 2. buluşmada bowling organizasyonu yapsak güzel olur diye düşünüyorum..e artık ne zamana kısmet bilinmez tabi..

:pl:

Bencede sana katılıyorum Peril ... Bowling organizasyonu müthiş olur... Bu hafta bildiğim kadarı ile Uludağ gezisi var... ondan sonraki hafta Kartalda ve Göztepe Soyakta çok güzel salonlar var... tavsiye ederim...
tavsiyene tşkler.bununla ilgili en kısa zamanda bir organizasyon yaparız artık :cat:

Profilo'daki bowling salonu d aiyidir baya
Göztepe'deki yer Migrosun tepesindeki mi? eğer oysa Profilo çok daha güzel ve büyük, kocaman valla :) doğumgününe denk gelen olursa orda anons falan da ettiririz janjanlı olur :thumleft:

rahat olun arkadaşlar bununla ilgili oylama bile düünüyorum desem yeridir.Aklımda toplam 3 yer var..
Bunu otopark açısından da düündüğüm için alternatifleri size sunacağım.
gene de tavsiyeleriniz güzel tabiki.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yapalım yapalım... :queen: :queen: bakın çok heyecanlandım... hadi yeni topik yaratalım... 09 EKİM 2005 bowling turnuvası:)

profilo yada soyak göztepe deki bowling salonları güzel.
bu hafta sonu yada hafta içi akşam organizasyon yapalım.
aç diyosanız açiim başlıı hemem:))
motosiklet.net yağmuru yer ver akıllanarak kapalı mekan organizasyonları yapmaya başlar:)))

ömrü boyunca yağmurda kız arkadaşlarıyla bile yürümeye ikna olmamış adam motor üstünde donuna kadar ıslandı ya helal olsun size nediyim:))

haydaaaa daha bu topic çıtır yaw dur bakalım.. :mrgreen:
öbürü için merak etmeyin kesin açarız bak iddiasına oynıcaz zaten.kafamda güzel düşünceler var hadi bakalım.

ama şimödilik burda yazdıüğımıza göre RİVA mıza dönelim... :)

Valla öle böle ama az dua etmedim arkaaşlar o toprak yol falan,arda kastı beni yani..ama yıkılmadık ayaktayızzz :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
09 ekim Bursa Uladağ yapmayacağızmı arkadaşlar :silent:

09 ekim hem benim doğum günüm uladağda kutlardık yeni yaşımı

organisasyonu çiğdem yapsın daha iyi olur.Modifiye grupları falan o deneyimli bu işlerde:))

Kobayashi' Alıntı:
organisasyonu çiğdem yapsın daha iyi olur.Modifiye grupları falan o deneyimli bu işlerde:))

tamamdır varım :)
ama dediğniz gibi ULUDAĞ organizasyonunuz bitsin onan sonra ben girerimd evreye bowling için :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, naptin ya. bir gunde uludagina gidip ates mi alip donucez :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar