2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dejavuVXR, olabilir valla. biraz da akımı başımdan aldı tabe :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah içinize sindirsin arkadaşlar harika bir gezi olmuş :wiinkk: belli umarım bir gün yine istanbulda bir gezide aranızda olup o ortamı paylaşmak nasip olur :)

vallaha arkadaşlar ne diyeyim süpppheeerrrsssiiiinizzzz yaaaa birlikteliği yakalamışsınız allah bozmasın allah kaza bela vermesin herkesin eline koluna ayağına sağlık resimlerde süper iştah açıyo nice gezilere .... :king: bu arada istanbuldan gelecek olan arkadaşlar umarız izmirde belki bukadar değil ama bir nebze size zevkli dakikalar yaşatabiliriz elimizden geleni yapacağız ama buna emin olun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, olm tabi yüklenince gaza renk körlüğü geçirdinn race adamı böle yapıyor yaw :queen: :queen: :queen:

yine güzel bir geziye imza atmısınız herkezi kıskandırıyorsunuz farkındamısınız bunun bakalım resimler baya güzel ellerinize sağlık (yanlız resimler az geldi gözüme benmi yanılıyorum )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, racing de bana çok yakışmış dimi ama :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, kanka er-5 i geç race leri alalım ortalama sürat 150 olsun olay bitsinn izmit 30 dk sapanca 35 dk falan yani hahahah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, kısmet kardeşim. şu elimizdekini bi satalımda bahara doğru bütçemize göre bişiler alırız. kim bilir belkide bi race çekerim altıma :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, neyse kareşim topiği şişirmeyelim gezi çok keyifli idi inşallah böle devam ederrr tekrar tekrar katılanlara ve aklı bizimle olanlara teşekkürler :flower:

Bu arada daha önceden çok takıldığım Peril'e buradan tebriklerimi sunmak istiyorum. Kendisini ben ve diğer tüm arkadaşlarımız tebrik ettik. Böyle patlamaya hazır bir havada cesaret edip geldi ve dönüşte hepimiz gibi sucuk misali ıslandı. Ama buna rağmen hiç şikayet etmedi ve gruptan hiç kopmadı. Kendisinin harbi bir motorcu olduğunu hepimiz gördük. Buradan kendisinin diğer tüm motorcu bayanlara örnek olmasını dilediğimizi söylemek istiyorum. Çiğdem seninle gurur duyuyoruz... Helal sana :rendeer:

Sana da helal cenk. Perili öyle böyle geziye getirdin.

Peril gerçekten de tebrikler...

Yoklama alındı mı? Yağmur dolayısıyla gelemeyenleri merak ettim.

Dostlarım, resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel bir geziyi daha gerçekleştirmişsiniz. Kutluyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yoklama yapıldı aslında ama kağıt sırılsıklam ve mürekkepler akmış durumda kısacası 28 motor 1 araba ve 40 küsür kişi geziye katılıldı yağmurda da gezi olabileceğinide ispatlamış olduk böylece :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yağmur yağmasına rağmen...iliklerimize kadar ıslanmamıza rağmen güzeldi....ercüment abi bundan sonra senin barometreye inanmıyorum :) "barometreye baktım yağmur yok" dedin sudan çıkmış fare gibi olduk valla :) şaka biryana biz zaten yağmuru bile bile gittik ve güzeldi... yarın ilk işim alt üst yağmurluk takım almak oacak...bu arada bendeki resimleri az sonra ümit siteye gönderecek bakarsınız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
tar-kan, abi nerden alıyorsun yaw şu alt üst yağmurluluğu bilelim bidahaki sefere sucuk kıvamına gelmeyelim =)

gezi harikaydı,,tüm gerçek motorcuları kutlarım,hava şartlarının yıldıramadığı bu belki biraz çılgın, belki biraz deli,belkide çok akıllı topluluğa tebrikler.gerçekten kendimi bir ara motosiklet günlüğünde sandım ama yer arjantin deil türkiyeydi....Perile ayrıca helal olsun bi ara e-5 te maltepe civarlarında baktım nasıl yağmur yağıyor ve tamda benim yanımda bitiverdi,,helal sana....

Motosiklet.net yağmuru seviyor)))) Şimdiye kadar iki geziye katildim ikiside yağmur altında:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar