(e_erdun, ben perili gördüm abi, alpay (explorer) da gördü. Ben onda geziye gelicek yürek görmedim. Motoru süs olarak kullandığı yolunda rivayetler var. Cuma buluşmasına gelmişti ama onu motoru sürerken kimse görmedi. Bence biri ile geldiler motoru o çekti oraya, peril'de kendisi sürmüş ayağına bakın benim cici motorum diye yanımıza geldi. Ben inanmıyorum hacı perilin sürebileceğine )cenk bu ne ya valla ayıp ettin sölim çok kızdım sana

r:
bi kere motor süs diye alınmaz ,ikincisi bunları sırf yağmurda olsa gelmem için yaptığını biliyorum ancak şunu bilki cuma günkü buluşmada motoru kullandığımı gören gördü..ordan caddeye geçtik ama siz kaçaklar erken kaçtınızzzz

l: sölesseydin ya kullansaydım tanında..çakarları da süs diye taktırmadık herhalde daha nelerrr :mrgreen:
neyse cidden gelicem ancak sağanak yağış falan var diyolar o kadara gelemem.ama hava güzel olursa sizinleyim.şu kullanma meselesinide yolda çözmüş oluruz.sen merak etme..

r: :mrgreen:
son bişey ,yürek olmasaydı motor alınmazdı..her gelemeyen yüreksiz sayılmaz cenkkkkkk..e b kadar yeter.tahminim son noktayı buluşmada koyarız..