2.Derbi GPR 125 Buluşması Riva-Şile ve Bağdat caddesi

İlk buluşmamız olan Rumeli feneri gezisinden sonra 2.Buluşmamızı da 6 motorsiklet ile birlikte 22 haziran Pazar itibariyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Gerçekten motorlarımızla birlikte çok keyifli bir yolculuk oldu sohbetde cabası tabi.Yaklaşık 200-250 km yol gittik.Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Jonturk ve orhanko arkadaslarımızın çektiği foto ve vıdeoları ekliyorum aşağıya.

Ayrıca dün akşam saatlerinde Bağdat caddesini MotoGp pistine çevirdik valla.Seneye MotoGp takvimine Bağdat caddesinide ekleyebilirler bizim bu girişimimiz sonucu artık :p:p Neyse foto ve vıdeoları beğenırsınız umarım.Bi dahaki bulusmaya kadar gorusmek uzere.

VİDEOLAR:

http://rapidshare.com/files/124413980/DerbiSile.rar.html

FOTOLAR:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Diğer gezinizi de beğendiğim gibi bu kardeş motorlarla gerçekleşen gezinizi de çok beğendim :) Yalnız keske fotoları büyük ekleseydiniz :)

Arkadaşlar Diğer gezinizi de beğendiğim gibi bu kardeş motorlarla gerçekleşen gezinizi de çok beğendim :) Yalnız keske fotoları büyük ekleseydiniz :)

Senin o taraflarıda(yalova) dumana boğmaya geliyoruzz az bir zaman sonra yalova-bursa guzergahında yeni bir gezi dusuncemız var.Gelınce anlarsın zaten dumandan ve sesden geldıgımızı.Ilgın ıcın tesekkurler.

Ne güzel bende gpr 125 varken böyle bir kaç tane gezecek arkadaş bulmak zordu:) Neyse sadete geleyim ben bu kadar yol yaptığınızdaki benzin sarfiyatını merak ediyorum.

Super senin yerine ben geziyorum artik :) 100 km'de 5,3 ile 5,5 lt gibi oldugunu dusunuyorum.

Hiç belli olmaz belki bende alır tekrardan aranıza katılırım:) Benzin sarfiyatı bana her zaman çok gelmişti.Bnm xt bile 5 litre yakıyor ama gpr başka bir zevkti.

Verdiği keyifle yaktığı yakıt karşılaştırıldığında ben motorum için kesinlikle çok az yakıyor diyorum herkese.

Hiç belli olmaz belki bende alır tekrardan aranıza katılırım:) Benzin sarfiyatı bana her zaman çok gelmişti.Bnm xt bile 5 litre yakıyor ama gpr başka bir zevkti.

Verdiği keyifle yaktığı yakıtı karşılaştırdığımda ben motorum için az yakıyor diyorum.Bu motoru kullananlar 100 km'yi en ucuz yoldan gitmeye çalışan insanlar diiller o yuzden ben Derbi GPR 125 için kesinlikle yakıt konusunda eleştiri kabul etmiyorum.Bu motor HONDA CBF 150 diil herkes bunu anlasın artık.............:pr:

Son düzenleme:
Sana gpr keyif verir bana xt660 başkasına da cbf150 veya mobilet sende bunu anla abicim:)

bu arada ben gpr 125 daha piyasada bilinmezken kullanıyordun bunuda bir dipnot olarak ekleyeyim bilmediğim bir mot0or değil ve hala diyorum bana göre yakıt fazla

Son düzenleme:
Yakit pahali yakit :) senin Derbi kullandigini biliyoruz yahu dipnot a ne gerek var hatta senin sattigin motosikletini kullaniyorum ben su anda bunu biliyorsun degilmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar