2 ceket arasında kaldım.

Aynı şekilde yardıma muhtacim. İkinci resimdeki ceket daha hoşuma gitti. Cidden max 300 TL ye ceket onerilerinizi bekliyorum. Bir de bu ceketlerin bedeni mesela normalde large giyiyorum aynı bedeni mı oluyor?

ben kolaçan motovlogdaki abiye sordum 1 beden büyüğünü al kışlık için dedi

Mersin İl Temsilcisi
Kumaş dansitesi yüksek olanı seçin.
Ne kadar yüksekse o kadar sık dokunmuştur. Su gecirmezligi artar.
Ama havalandırma kanalları çok işlevsel..

kolaçan motovlogda durt road voguenin videosu var, 1 hafta kullanım sonrası küçük bi sökülme olmuş iç astarda, galiba prosevi alıcam.
ve marka olarak durt türk markası prosevi bilmiyorum. Marka olarak hangisi daha kaliteli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://urun.n11.com/mont/durt-black...7?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

2. kışım bu montla gayet memnunum omuz ve dirsek korumaları çok iyi.2 3 kere yağmura yakalandım herhangi bir su almayla karşılaşmadım.iç astarıda var kışlık.taşıma ve saklama poşetiyle falan geldi ürün kaliteli ve dayanıklı öyle kolay eskicek gibi değil.prosev de kalitelidir tabi aslında görebilme imkanın olsa iyi olurdu kıyaslardın.dar kesim durt L beden aldım tam oluyor markaya göre değişiyor ama kendi bedenini al derim dar kesim derse adam zaten bi büyüğünü yollar sana sormadan alma.alpinestars yazlık ceketimde örneğin L kışlık olanda L

Anladım bulabilirsem deneyip alıcam zaten ve sizin montunuzda sırt koruması var mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Prosev daha kaliteli bence...

Forumdan Uzaklaştırıldı
var boş gelmiyor da kalın köpük gibi düşünün.bende 2 tane vardı birini sattım montun içindeki sırt desteğini durta ekledim ciddi fark etti.bu modelde eski tip sırt desteği var uzun değil geniş olanlardan alırken 2 sininde sor sırt desteğini.alpinestars k2 sırt koruması aldım yazlık montuma oluyor ama kışlık olan durt monta girmiyor.tek eksisi bu tabi benim aldığım cekette.

Prosev daha kaliteli bence...

prosev alıyım ozaman ya zaten 1 hafta kullanımda astar sökülmüş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

var boş gelmiyor da kalın köpük gibi düşünün.bende 2 tane vardı birini sattım montun içindeki sırt desteğini durta ekledim ciddi fark etti.bu modelde eski tip sırt desteği var uzun değil geniş olanlardan alırken 2 sininde sor sırt desteğini.alpinestars k2 sırt koruması aldım yazlık montuma oluyor ama kışlık olan durt monta girmiyor.tek eksisi bu tabi benim aldığım cekette.

işte bende ondan bahsediyorum benim bu 2 attığım linktekilerde sırt koruması var sizde sırt koruması yoktu sırt pedi vardı galiba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
prosev alıyım ozaman ya zaten 1 hafta kullanımda astar sökülmüş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

işte bende ondan bahsediyorum benim bu 2 attığım linktekilerde sırt koruması var sizde sırt koruması yoktu sırt pedi vardı galiba.

aynen fark etmedim o ped ve koruma olayınıda.benim durt montta sırt pedi var diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar