2 Cbf ile İznik Gölü Gezisi

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar dün Soa nickli arkadaşım ile bayramı değerlendirelim dedik ve Gölcükten İznik Gölüne oradan da Köfteci Yusuf abimizin elini öpmeye gittik . :) Buyrun fotoğraflar ;

Kara kezbanlarımızı hazırlarken :)
OdLQQZ.jpg
[/url][/IMG]
JElPPY.jpg
[/url][/IMG]
zEBddY.jpg
[/url][/IMG]
G10LL2.jpg
[/url][/IMG]
yn3bbL.jpg
[/url][/IMG]
66X33P.jpg
[/url][/IMG]
WrQJJY.jpg
[/url][/IMG]
3RqyyA.jpg
[/url][/IMG]
R6Pdd1.jpg
[/url][/IMG]
pYWrr0.jpg
[/url][/IMG]

Soa'nın motoru ;
kYWVVW.jpg
[/url][/IMG]

Buda benim kezban ;
aBGkkz.jpg
[/url][/IMG]

Yolda 5 dk mola verdikten sonra tekrar yola koyulduk .
Nb1MMO.jpg
[/url][/IMG]

Y5Nzz6.jpg
[/url][/IMG]
8Edppa.jpg
[/url][/IMG]
DkdnnO.jpg
[/url][/IMG]
m8kvvR.jpg
[/url][/IMG]
EERvvA.jpg
[/url][/IMG]

Vee İznik Gölüne ulaştıktan sonra 15 dk motorlarımızı dinlendirdik ;

jYWllr.jpg
[/url][/IMG]
2Q9GGq.jpg
[/url][/IMG]
B9Allg.jpg
[/url][/IMG]

İznik Merkeze doğru tekrar yola çıkıyoruz ;

Z1EGGa.jpg
[/url][/IMG]

Gitmeden son bi manzara fotoğrafı :p

ozkBBm.jpg
[/url][/IMG]
lzWnnX.jpg
[/url][/IMG]
VyM44n.jpg
[/url][/IMG]

İznik Köfteci Yusuf'a vardıktan sonraki vermiş olduğu mutluluğu , Soa arkadaşımızın yüz ifadesinden anlayabilirsiniz . :mrgreen:

Fazla fotoğraf çekemedik idare edin beyler . :)

bu motorlar ikizmi arkadaşlar,soa arkadaşımızı uzun gezilerinden tanıyorum,iyi geziler çıkartıyor!güzel bir paylaşım teşekkürler.

soa

Güzel gezdik iyi yedik. Ama mutlu ifademi atlamışsın kardeşim göremedim ifadeyi :D

Kocaeli İl Temsilcisi

soa

bu motorlar ikizmi arkadaşlar,soa arkadaşımızı uzun gezilerinden tanıyorum,iyi geziler çıkartıyor!güzel bir paylaşım teşekkürler.

Mesut abi ben ne aldım sa 2 tane aldım burak ne aldıysa 2 tane aldı baya ikiz oldu cift yumurta ikizi ama küçük farklar var dikkat edince :D

Elinize ayağınıza sağlık güzel bir gezi olmuş :) her daim tekeriniz düz bassın :). Bu arada bir sorum olucak Koruma demirlerinde gördüğüm kadarıyla sis farları var led'li. Memnunmusunuz ve maliye nedir acaba ayıptır sorması ? Akşam gezilerinde ybr farından pek memnun değilimde extra birşeyler istiyor artık akşam gezmeleri için motosiklet :)

güzel gezi olmuş kanka. darısı başıma :D
Kazasız olması daha da güzelleştirmiş geziyi:)
diğer arkadaş galiba küçük kumla tarafından

Kocaeli İl Temsilcisi
Elinize ayağınıza sağlık güzel bir gezi olmuş :) her daim tekeriniz düz bassın :). Bu arada bir sorum olucak Koruma demirlerinde gördüğüm kadarıyla sis farları var led'li. Memnunmusunuz ve maliye nedir acaba ayıptır sorması ? Akşam gezilerinde ybr farından pek memnun değilimde extra birşeyler istiyor artık akşam gezmeleri için motosiklet :)

Sağolun hocam teşekkür ederiz :) Evet ledli sislerden gayet memnunum çiftini 50 tl'ye aldık ikimizde aynı anda . :) Kesinlikle tavsiye ederim , bizim cbf'in orjinal farıda geceleyin iyi aydınlatmıyor . Ama bu ledlerle çok rahat gece önünüzü görebiliyorsunuz , özellikle zifiri karanlık yollarda . Ürün linki ilanı ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bmw-f-1200-gs-sis-fari-4-led-li-151459455/detay/

Sağolun hocam teşekkür ederiz :) Evet ledli sislerden gayet memnunum çiftini 50 tl'ye aldık ikimizde aynı anda . :) Kesinlikle tavsiye ederim , bizim cbf'in orjinal farıda geceleyin iyi aydınlatmıyor . Ama bu ledlerle çok rahat gece önünüzü görebiliyorsunuz , özellikle zifiri karanlık yollarda . Ürün linki ilanı ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bmw-f-1200-gs-sis-fari-4-led-li-151459455/detay/

Çok teşekkür ederim sağolun en kısa zamanda bende teğmin edicem bu üründen, hayırlı akşamlar dilerim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş kanka. darısı başıma :D
Kazasız olması daha da güzelleştirmiş geziyi:)
diğer arkadaş galiba küçük kumla tarafından

Sağol kanka seninde artık gezi fotoğraflarını bekliyoruz :)

Çok teşekkür ederim sağolun en kısa zamanda bende teğmin edicem bu üründen, hayırlı akşamlar dilerim :)

Rica ederim hocam sizde sağolun . :)

Cok guzel gezi olmus. Iyi eglenceler :)

Teşekkür ederim :)

MCV

Paylaşım için teşekkürler.İkizlerle güzel bir gezi yapmışsınız :)

ya gezi çok güzel çok beğendim cbf kullandıgınız ıcın sıze sormak ıstedım acıkcası
düz yolda giderken gidonu cevirmediğimiz halde azda olsa on teker niye sağ sol yapıyomus gibi olur

Böyle masallahlik cbf leri gördükçe, şeytan diyor al bir cbf. Arkaya uçlu çanta , touring cam, koruma demiri, bide depo üstü çanta. Mini bir touring motosikleti yani.
Benzini yakmaz, kokmaz.
Sonra, gez allahım gez fıtı fıtı diye. Oh valla. :)

soa

ya gezi çok güzel çok beğendim cbf kullandıgınız ıcın sıze sormak ıstedım acıkcası
düz yolda giderken gidonu cevirmediğimiz halde azda olsa on teker niye sağ sol yapıyomus gibi olur

Topcase varsa ondan dolayı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Böyle masallahlik cbf leri gördükçe, şeytan diyor al bir cbf. Arkaya uçlu çanta , touring cam, koruma demiri, bide depo üstü çanta. Mini bir touring motosikleti yani.
Benzini yakmaz, kokmaz.

o dediklerinizi yapınca (ki yapılmışı var :queen::flower:) Böyle gözüküyor :D

pY62qn.jpg

B9LGoV.jpg

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi

Lastik basınçlarını kontrol ettir , veya arka amörtisörün ayarına baktır veya jantların balansına baktır veya Soa'nında dediği gibi topcase'de fazla ağırlık varsa o yüzden de yapabilir . :)

Benzini yakmaz, kokmaz.

Cbf güzel rahat motordur lakin , düşük cc olması uzun yolda bellirli bir süreden sonra sıkıyor . Hep 90 100 km ile stabil gidebiliyorsunuz . :) Şeytanda bana diyor , cbf'i sat daha yüksek cc'li birşeyler al . :mrgreen:

Lastik basınçlarını kontrol ettir , veya arka amörtisörün ayarına baktır veya jantların balansına baktır veya Soa'nında dediği gibi topcase'de fazla ağırlık varsa o yüzden de yapabilir . :)

Cbf güzel rahat motordur lakin , düşük cc olması uzun yolda bellirli bir süreden sonra sıkıyor . Hep 90 100 km ile stabil gidebiliyorsunuz . :) Şeytanda bana diyor , cbf'i sat daha yüksek cc'li birşeyler al . :mrgreen:

hocam, bende tvs var. uzun yolda kullanıyorum daha çok. ön rüzgarlığı filan olmadığı için ne bileyim.
aslında benim aklımdaki 250 cc mini bir tıuring. henüz üretilmedi.

2 adet kara şahin,takım ruhu böyle olmalı
O altta bulunanlar gündüz farımı,gece faydalanabilinirmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar