2 Can Daha Gitti....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Boyle haberler vermeyi sevmiyorum ama kaza bu kez benim memleketimden.:pale:
Olenler de 2 tane gencecik filiz.

Iki motosiklet çarpisiyor ve iki olu, bir yarali.....

Geçen gun de vardi boyle bir haber.
Araçlarin sikistirmasi,gormemesi tamam da, iki motosikletin koca yolda kafa kafaya girmesini aklim almiyor.

Tabii kazanin tartisilacak bir çok yonu var ama sonraya birakalim.
[NOT]
Motosiklet kazası 2 can aldı

2029895248.jpg

Mustafakemalpaşa'ya bağlı Tepecik-Yeşilova beldeleri arasında meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi hayatını kaybederken bir kişide yaralandı.

Ömer Alan'ın(16) kullandığı 16 EBD 46 plakalı motosiklet ile Mert Erdem'in(16) kullandığı motosiklet Tepecik-Yeşilova beldesi karayolunda kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Ömer Alan'ın kullandığı motosikletin arka selesinde oturan Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Burak Şener(16) kaza mahallinde hayatını kaybederken, oto elektrikçisinde çalıştığı öğrenilen ağır yaralı sürücü Mert Erdem de kaldırıldığı Bursa Tıp Fakültesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Ömer Alan ise Mustafakemalpaşa İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Bursa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Burak Şener'in Bursa Milletvekili Ali Koyuncu'nun yakın akrabası olduğu öğrenildi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Burak Şener Ormankadı Köyünde öğle namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine Devlet Bakanı Faruk Çelik, Milletvekili Ali Koyuncu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mert Erdem'in cenazesi ise İkindi namazından sonra Yeşilova beldesi mezarlığında toprağa verildi.

[/NOT]

Allah rahmet eylesin....

:cyclopsan Olamaz :( Çok gençler, çocuk daha bunlar :pr:

haklısın daha cocuk bunlar...
allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin

allah rahmet eylesin :( .. gencecik çocuklar.. daha ne motorlar göreceklerdi.. allah sevenlerine sabır versin

Moderatör
ALLAH rahmet eylesin, kimbilir hangi okulları bitirecek, ne kadar hayırlı evlat olacaklardı. Ailesine ALLAH sabırlar versin :(

ölenlere ALLAH rahmet etsin kardeş iki motorun çarpışması demişsin biz arabalardan beklerken çok yakın geçiyorlar geçmesinler diye, arabaları bıraktım motor kullanan motorcular bile silme geçmeye çalışıyor, kaç kere sürterek geçtiğim oldu bilinçsiz olunca oluyor işte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bizler bigi bilinçli sürücü değillerdi..
akrobasi filandır bence..
Allah, Rahmet Eylesin, Yakınlarına Sabır Versin...
:(

ALLAH Rahmet eylesin.Çok ama çok yazık olmuş
daha 2 gün önce kardeşim kullanmak istemişti,2 gündürde başımın etini yiyor ama asla motorumu vermeyeceğim ve bu zevki hiçbirzaman tatmasını istemiyorum.Eğer ileride eli ekmek tutarda kendi motorunu alırsa yapabileceğim birşey yok ama ben onu şimdiye motora teşvik etmedim,bundan sonrada etmeyeceğim

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gece gece yine moralim bozuldu :pale: Allah rahmet eylesin :pale: Daha minicikler ..

bence en küçük motora binme yaşı ehliyet olmalı aileleri müsade etmemeli en ufak motor 100 kilodan fazla nasıl taşıyor bu çocuklar neyse allah rahmet eylesin

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Simdi Turkiye'yi arayip,detaylari sordum.

Gençler, teravi namazi için çikmislar.
Köyün gençleri motosikletlerle gezintidelermis.
Yani baya kalabalik bir motosiklet gurubu varmis.
Kardesimin dedigine gore yuzluk cup tabir edilen motosikletlerden kullaniyorlarmis.
Bir tanesinin fari yanmiyormus.
Biri hizla yolda giderken digeri tali yoldan digerinin onune çikiyor ve kaza gerçeklesiyor.

Kardesime kasklari yokmuymus,
seklinde aptalca bir soru yonelttim.
Abi duymamis olayim, çok ayip!!!
diye cevap verdi.
Kask takmak ayip bizim buralarda bilmiyormusun? diye devam etti.
:pr:

Ne demeli simdi?.......:pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, çok yazık.:pale:

allah rahmet eylesin bu çocoukların ailelerinin büyük sorumlulukları var bu çoocuklar bu cupları kendi paralarıyla almıyolar sanırım :(

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır dilerim. Bir ülkede her konuda yasalara ve kurallara uymak tek çözümdür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar