2 Bayan , 2 Motosiklet 3.100 Kmlik Mini Türkiye Turu

fırsatlarda az... toplum zaten motora alışık olmayan bir toplum malesef önyargıları olan bir toplumda azınlığız ki bayanlar dahada azınlık...

Motor dışında araba veya başka araç kullanan bayanlarda az... Sebebi genelde toplumsal yapı hemde kabul etmek lazım ki bayanların çoğunluğunun hem isteksiz oluşu hemde cesareti olmayışı... Ve gene kabul etmek lazım fiziken baylardan daha güçsüzüz ama bu araç kullanamayız anlamına gelmiyor...

Fakat telefondan bakıyordum konuya etliekmek fotoğrafı ekranı kaydır kaydır bitmek bilmedi ne ekmekmiş öyle.d

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ediyorum,
Sevgili hemcinslerim Bundan sonra ''Karı gibi kaçma'' derken iki defa düsünün :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben teşekkür ederim :)) evet etliekmek gayet uzun bi buçuk metre falandi :)

c90

motosiklette cinsiyet yoktur diyen doğru söylüyor da canım türküyem de henüz dört tekerin cinsiyet sorunu var
paylaşımcı arkadaşları müthiş özgüvenlerinden dolayı kutluyorum darısı diğer motosiklet aşığı bayan arkadaşlarımızın başına diyorum
şahsen karşılaşmış olsaydım büyük bir şaşkınlık duyardım kendime en acımasızından bir çimdik hediye ederdim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler arkadaslar

tebrık ederım bende ılk defa bayan arkadaslardan geldı bu daha uzun suruşlere tekerınız duz bassın

motor kısmında zx10r yazıo beyler :) ablamız hacim buyutmus anlasılan :) hyrlı olsun ;)

Fotoraflara bakınca en az benzeri bir tatile çıkmış kadar dinlendirici geliyor. Bu geziyi yapanında 2 bayan olduğunu düşünürsek , yol yaparken hırs , ego , gazlama içgüdüsü vs vs olmayacağından , gidilen güzergahlardaki görülesi manzaralaırın keyfi tam manasıyla çıkartılmıştır. Ayrıca her karede motorların temizliğiinden de "bayan motoru" olduğu belli zaten. Aynı yola 2 erkek çıksa, genelde kirden çamurdan plaka zor okunur.

Bir gezi nasıl yapılması gerekiyorsa layıkıyla yapmışsınız. elleriniz ve yüreğinize sağlık..
,

( İşim icabı ara sıra Konyaya gidiyorum . Çok etli ekmek yedim yemesinde, bu kadar uzun yapılanı bende ilk kez görüyorum. Size özelmi yapıldı ? Yoksa görmeyeli etli ekmek tarzmı değiştirdi ? )

Şakamısınız nesiniz siz? :silent: Hele birde diğer bayan tek gelmiş yola sonradan çıkmış orda buluşmuşlar falan..... allah allah ....:cyclopsan Ben erkek arkadaşıma bunu defalarca söylüyorum yapalım gidelim diye adam cesaret edipte otoyola çıkmıyor..... fotoğraf şakasımı bu?:pr:

Tam benim hayalim,yapmak istediğim ve bu forumdan beklediğim olay! Hayran kaldım ayakta alkisliyorum kucugunuz olarak :) Heyecani beni sardı üstelik 250cc ss motorsikletler .. Kesinlikle devamını bekliyorum belki bir gün bende aranızda vinlama şerefine nail olurum :)

Vallahi bravo. Çoğu kişinin yapamadığını, kadın başınıza yapmışsınız. Nice geziler dilerim sizlere.

ben bu konuyu nasıl görmemişim yaw...kardeşlerimi tebrik ediyorum...

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
tebrikler bayanlar. evlenilcek kızlarsınız yemin ederim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar