2 Bayan , 2 Motosiklet 3.100 Kmlik Mini Türkiye Turu

Vallahi Helal Olsun Size cesaretinizden dolayi:rendeer:
Yorum almaktada Rekoru kirdiniz:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
5 foto ile topic uçmuş...
2 konu daha açsanız tamamdır bu iş...
Mt Türkiye çapında reyting yapar... :queen:

Güzel gezmişsiniz...
Tebrikler... Cesaretinizden öte kutlarım... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim arkadaslar.

İzmir İl Temsilcisi
kıskanıyor insan vallaha biz konu açarız foto üstüne foto yorum üstüne yorum açıklama üstüne açıklama bir türlü böyle popüler olamadık :)

Şaka bir yana tabiki..

Bayan motorcu diye şaşırmamak lazım aslında her yerde varlar fakat piyasaya fazla çıkmıyorlar ben izmirde pek çok bayan arkadaş görüyorum motosiklet kullanan.

Eskiden derlerdi araba erkek işidir kadın sürücü gördükmü aman allah bakıp kalırlardı .

Şimdide bayan motorcular için öyle tepki var fakat yıllar geçtikce buda normal bir durum olarak bakılacak benim tek çekingem bayan arkadaşlar yolda seyir halinde iken araba sürücülerinden rahatsız ediliyorlarmı diye sadece bu yüzden bir bayanın motosiklet kullanmasını istemezdim.

güzel gezi olmuş yagmurdan kesinlikle korkulmamalı yagmurda sürmenin zevki bambaşkadır bazen sırf yagmur yagıyor diye motara binmişligim vardır. ıslak asvalftı sevmem fakat yagmurlu aslvatı severim.

kazasız belasız iyi forumlar..

tebrikler güzel gezi iyi cesaret sıkıntısız bir şekilde geri dönmeniz en güzel kısmı olmuş :)

Rr6

busel bugün marmara forumdayız 6 motorcu ( MT ) olarak , gelmek istersen tam 20:30 da orda olabilirsin , ben yinede yazmak istedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Marmara forum yerine daha güzel bi yer olabilirdi tamam gelebilirim 9 gibi iftara davetliyim baska yere cunku.

Rr6

tamam anlaştık ozaman özelden mesaj gönderdim okursan sevinirim ..

Tebrik ederim sizi gerçekten imrenerek takip ettim 3100 km yol yaparak sağlıklı bir şekilde geziniz bitmiş en kötü olan durum ise benzin pahalı :) yollarda diğer araçların yüzünden sıkıntılar yaşadınızmı ortalama hızınız nasıldı malum hız limitleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tebrik ederim sizi gerçekten imrenerek takip ettim 3100 km yol yaparak sağlıklı bir şekilde geziniz bitmiş en kötü olan durum ise benzin pahalı :) yollarda diğer araçların yüzünden sıkıntılar yaşadınızmı ortalama hızınız nasıldı malum hız limitleri
Yolda büyük bir sorun yasamadık sadece transit bi araç milim ile yanımızdan geçerek sollama yapti( sol şerit boa olduğu halde) yetişip durdurduk özür dilettik yola devam ettik . Tek sorun bu oldu :) hız konusu değişiyor yol durumuna göre zaten ama ortalama 90-100

Yolda büyük bir sorun yasamadık sadece transit bi araç milim ile yanımızdan geçerek sollama yapti( sol şerit boa olduğu halde) yetişip durdurduk özür dilettik yola devam ettik . Tek sorun bu oldu :) hız konusu değişiyor yol durumuna göre zaten ama ortalama 90-100

Ne kadar güzel medeni bir şekilde uyarmak bir daha motosiklet sürücülerini daha çok dikkate alacak şekilde davranırlar belki trafikte ama bunu belki biz erkekler yapsak belkide küfür yeriz yine biraz bayan olmanın avantajı olmuş gibi yinede tebrikler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar