2 Bayan , 2 Motosiklet 3.100 Kmlik Mini Türkiye Turu

her ne kadar memleket de olsa bozkırda motor sürmesi pek zevkli değildir :) o sebeple hiç gitmedim ş.koçhisara :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanıt gösterebilirsiniz. :) bizlere de cok yorulursunuz deli mısınız diyenler oldu ama umursamadik. Eğer hayaliniz de varsa gerçekleştirin kesinlikle. Konya altından kemere kadar virajlar yavaş yavaş başlıyor fakat yol güzel. Gece hayatı icin kemer, yok daha sakın sessiz doga ile basbasa olayım derseniz kemeri geçince cirali var. Bungalov Tas evler Yada cadirla konaklamak mümkün. Kas a gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim tertemiz Deniz'i var yat turu harika ve see kayak Yada dalış yapabilirsiniz . Kemer'den de Muğla'ya kadar cok virajli yollar sizi bekliyor . Biz erken saatte çıktık sabah öğle sıcağında kalıp asfalt erimesi ile cok karşılaşmamak icin. Yol tek gidiş tek geliş ama manzara harika. Mugla akyakaya da ugramanizi tavsiye ederim. Muğla'dan sonra yol güzel zaten eğer isterseniz şirince Efes antik kenti 7 uyurlar ve Meryem anayı ziyaret edebilirsiniz . Sevgiler

Kanıt gösterebilirsiniz. :) bizlere de cok yorulursunuz deli mısınız diyenler oldu ama umursamadik. Eğer hayaliniz de varsa gerçekleştirin kesinlikle. Konya altından kemere kadar virajlar yavaş yavaş başlıyor fakat yol güzel. Gece hayatı icin kemer, yok daha sakın sessiz doga ile basbasa olayım derseniz kemeri geçince cirali var. Bungalov Tas evler Yada cadirla konaklamak mümkün. Kas a gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim tertemiz Deniz'i var yat turu harika ve see kayak Yada dalış yapabilirsiniz . Kemer'den de Muğla'ya kadar cok virajli yollar sizi bekliyor . Biz erken saatte çıktık sabah öğle sıcağında kalıp asfalt erimesi ile cok karşılaşmamak icin. Yol tek gidiş tek geliş ama manzara harika. Mugla akyakaya da ugramanizi tavsiye ederim. Muğla'dan sonra yol güzel zaten eğer isterseniz şirince Efes antik kenti 7 uyurlar ve Meryem anayı ziyaret edebilirsiniz . Sevgiler

Hımmm not ediyorum: Kemeri geçince Cirali'de çadır kurulacak.

Kaş'da denize girilip, tekne turuna katılınacak.

Muğla'da Akyaka'ya uğranılacak, Şirince Efes Antik Kentine gidilecek.

Seyehatler sabah serininde yapılacak. :cat:

Teşekkürler.

İzlerken müthiş keyif aldım. Darısı diğer bayan arkadaşlarımızın başına.
Maşallah. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rica ederim ne demek.. Konya da bi hafta gezdim bende yetti :)

Gerçekten Sizi yürekten tebrik ediyorum. Tekerinize, cesaretinize sağlık..

vallahi bravo sizi eşimle tanıştırmak isterdim,sizden biraz feyz alsa bana yeterdi.
tekrar tebrik ederim,paylaşım için teşekkürler

Tebrik ederim , cesaretinizden dolayı. Resimler harika...

Türkiye sizinle gurur duyuyor demeden edemeyeceğim, motosiklet tutkunu olan bi çok bayan ark..belki böyle bişey yapmak istiyor ama cesaret edemiyorlar, sizin gezi tutunuzun, diğer bayan ark.lar için güzel bi cesaret, güzel bi teşvik olacağına inanıyorum.

Adana İl Temsilcisi
Sizi yürekten tebrikler.Tekerinize, cesaretinize sağlık.paylaşım için teşekkürler.

bayana arkadaşlarımızında birşeyler payalaşması çok sevindirici çok güzel bir gezi

Tebrik ederim gerçekten helal olsun 2 bayan olarak cesaretinizden dolayı gezilerinizin devamını dilerim. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tebrikler,tekerinize sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar