2 Ağustos 2008 Cumartesi, İstanbul > Çeşme

Merhaba Arkadaşlar,

2 Ağustos 2008 Cumartesi günü İstanbul'dan Çeşme'ye motorumla (Kawasaki ER-6F) gitmeyi planlıyorum. Aynı gün o taraflara giden varsa beraber gidelim derim, siz ne dersiniz? :cherry:

Saygılar,
Burak

1 sene sonra aynı konuyu bende açıcam, şimdiden iyi yolculuklar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende o dedğini yaptim şimdi izmir gümüldürdeyım eğr festıvale gelseydin birlikte yol alırdık iyi yolculuklar.

ben ya o gün ya da pazar günü gideceğim. Eğer olurda cumartesi olursa mesaj atarım. Hep beraber gideriz (benimle 1 motor daha gelecekti)

pazar belki çeşmede olacağım. sana ancak cumartesi akşamı izmirden çeşmeye kadar eşlik edebilirim:p geldiğinde bir ihtyacın olursa çekinmeden temasa geçebilirsin

1 sene sonra aynı konuyu bende açıcam, şimdiden iyi yolculuklar :)

tesekkürler, darısı başına diyelim öyleyse :)

ben ya o gün ya da pazar günü gideceğim. Eğer olurda cumartesi olursa mesaj atarım. Hep beraber gideriz (benimle 1 motor daha gelecekti)

tamam süper olur :) bu arada internetten baktım, o gün yenikapı-bandırma feribotunda yer kalmamış. aradan bi yere sığarmıyız acaba? :) pazar günü ise heryer boş :)

pazar belki çeşmede olacağım. sana ancak cumartesi akşamı izmirden çeşmeye kadar eşlik edebilirim:p geldiğinde bir ihtyacın olursa çekinmeden temasa geçebilirsin

ctesi akşam biz çeşmede olmuş oluruz, ama çeşmede görüşebiliriz tabiki :) istanbula yolun düşerse bende beklerim, metrocity leventteyim.

Son düzenleme:
Ben de uzun yol gezisi istiyordum ama sana ayak uyduramam kesin:)

yenikapı-bandırma feribotunda sorun çıkacağını tahmin etmiyorum. araçların giriş yaptığı gişelere git, yedek yolcu olduğunu söyle feribota araçları almaya başladıklarındada görevlilere(feribot un kapısındaki ) rica ed geri çevirmiyorlar ben defalarca o şekilde yolculuk yaptım.

olmadı pendik yalova war. Onunla daha çabuk varılır cesmeye(fakat daha çok motor kullanılır)

yenikapı-bandırma feribotunda sorun çıkacağını tahmin etmiyorum. araçların giriş yaptığı gişelere git, yedek yolcu olduğunu söyle feribota araçları almaya başladıklarındada görevlilere(feribot un kapısındaki ) rica ed geri çevirmiyorlar ben defalarca o şekilde yolculuk yaptım.

peki bileti olayı ne olcak? normal yolcu bileti alıp mı bu şekilde taktik deneyeceğim??

Ben de uzun yol gezisi istiyordum ama sana ayak uyduramam kesin:)

yarım saatte bir durup seni beklerim :cherry:

Son düzenleme:
gecen sene v e bu sene ege akdeniz turu yaptım
yenikapı-bandırma feribotunu kullanırsın
yada ambarlı-kumculardan ro-ro gemileri kalkıyor 4 saatte geciyor ve yarı paraya gidiyor
yada bizim bu sene yaptıgımız gibi yaparsın eminonunden denizline firması direk ceşme ve bodruma gidiyor ve süper zevkli...fiyatı ise motor a 75 ytl---sürücü koltuk 50-----yatak 75 ytl
bandırmadan izmire kadar yol igrenc otesi bunuda soyleyeyim

önceden yolcu bileti falan alma gemiye bindikten sonra koridorda uygun bir yere uzanıyorsun zaten fferibota senin gibi yedek binen 3-5 tane daha motorcu kesin çıkıyor

Arkadaşlar, planımı revize ediyorum :) Öncelikle direkt çeşmeye gitmeyeceğim. Yenikapı-Bandırma feribotundan da vazgeçtim. Yeni planım şu şekilde:

- 2 Ağustos Cumartesi sbh saat 6 da istanbuldan hareket. Saat 7 de kalkan Pendik-Yalova feribotunda şansımı deneyeceğim, internette yer yok gözüküyor :) Eğer buna binemezsem hemen eskihisardan arabalı vapurla yalova. Yalova üzerinden Bursa,Balıkesir ve Akçaya ulaşım.
- 2 AğustosCumartesi öğleden sonra veya öğlen gibi akçaya ulaşım. 2 gün burada konaklama, arkadaşımın yazlığında :)
- 4 Ağustos pazartesi sabahtan izmire yolculuk. Öğlen izmirdeyim. Yine arkadaşımın evinde misafirlik, 2 gün :)
- 7 Ağustos Perşemde sabahtan çeşme tarafına yolculuk. Öğlen alaçatıdayım. Pansiyon ayarlama, yemek , deniz vs derken akşam olur zaten :)
- 8,9 ve 10 Ağustos ta alaçatıda windsurf :)
- 11 Ağustos sabahtan bodruma yolculuk ve öğlen bodrum da arkadaşın yazlığa misafirlik :)
- 13 Ağustos sabahtan geri izmire dönüş. akşam izmirde konaklama.
- 14 Ağustos sabah bandırmaya doğru yola çıkış. öğleden sonra bandırmadan feribotla istanbula varış.
- 15 Ağustos işbaşı :(

plan nasıl sizce? güzergah üzerinde tavsiye ettiğiniz görülecek mekanlar, doğal güzellikler, tadılacak yemekler vs?? Dikkat etmem gereken yollar, noktalar vs??

Bu gezi süresince belirttiğim noktalarda denk gelebilirsek sizlerle de tanışmak isterim hatta beraber yol yapabilme durumumuz da olursa süper olur :)

Herşey için tşkler, yolunuz açık olsun ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar