2-3 yıl önce yazdığım ufak bir deneme...

2-3 yıl önce yazdığım ufak bir yazı...Ne kadar da acemi,geniş düşünmekten yoksun,Türkçesi zayıf ve bir o kadar basit bir şey yazmışım.(Not:İnsanların önyargılarını test etmek için "Dostoyevski" adıyla paylaşmıştım,bir çok kişi yazının "Dostoyevski" imzalı olduğunu görünce beğenmişti,halbuki 2 yıl sonra okuyunca anlıyorum ki saçmalamışım.)

Konu:Kadınlar
Link:http://www.ressim.net/upload/bef6d977.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostoyevski gerizekalısından salakça bi benzetme , evlenmek demek evinde taze süt veren inek beslemek gibiymiş.Halbuki dışarda bir sürü taze süt varmış.Dışarda süt çok ama kimbilir kaç kişi yalıyo o sütü.Midesi kaldıran buyursun evdeki el değmemiş süt yerine dışardaki bulanık , milletin pislettiği sütü içsin.

Dostoyevski gerizekalısından salakça bi benzetme , evlenmek demek evinde taze süt veren inek beslemek gibiymiş.Halbuki dışarda bir sürü taze süt varmış.Dışarda süt çok ama kimbilir kaç kişi yalıyo o sütü.Midesi kaldıran buyursun evdeki el değmemiş süt yerine dışardaki bulanık , milletin pislettiği sütü içsin.

Hocam onu ben yazdım :) Dostoyevski tüm dünyanın kabul ettiği belki de en büyük yazar,böyle konuşmamak lazım,ama bu foruma ne zaman bu tarz konular açsam diğer forumlar veya çevremdeki tepkilerin çok dışında beklenmedik ve yanlış anlaşılmanın getirdiği tepkiler alıyorum bu çok ilginç.Ayrıca yazı çok kısa ama okumamışsın konuya öyle giriş yapıp sonunu bu düşünce yanlış diyerek bağlıyorum.Oradaki süt konusu karşıt düşüncenin ürünüydü...Lütfen 2 satır şeyi tamamen okuyalım.

2 yıldan uzun süredir evli olan biri bu yazıyı yazmaz)) yani ya bekarsın yada taze evli. her halükarda fikirlerinin değişeceğini düşünüyorum.

2 yıldan uzun süredir evli olan biri bu yazıyı yazmaz)) yani ya bekarsın yada taze evli. her halükarda fikirlerinin değişeceğini düşünüyorum.

Hocam afedersiniz ama yazıyı nasıl okuyorsunuz?Evliyim mi dedim?19 yaşında(2 yıl önce) yazdığım bir yazı gerçek link de bu:

http://www.frmtr.com/kadinca/3399793-dostoyevski-ve-kadinlar.html

Ve konuyu açarken de zaten 2 yıl önce saşmalamışım diye açtım,lütfen yöneticiler bu konuyu kilitlerse sevinirim.Ne zaman edebi,felsefe içerikli bir konu açsam asla anlaşılmıyor bir daha bu tarz bir konu açmam,sadece motor konusu açmak gerekiyor.

Felsefeci
Süha Çağrı Özbakışlar

Motosikleti: Yok

evliyim dedin mi dedim? yazından yola çıkarak esprili bir üslupla fikir yürüttüm. fena da yürütmemişim hani))

önce bir evlen sen genç arkadaşım, evlilik hakkında biraz fikir edin gerçek bir evliliğin içinde bulunarak, yeterli olgunlukta ve objektiflikte yine birşeyler karala. daha anlamlı olacak ozaman dediklerim.

algılarımız ve yorumlarımız farklı üstad... motosikleti olan ve hayatı bu ruhla yorumlayan birinden senin yazını senin aktarmak istediğin gibi idrak etmesini bekleyemezsin.

yazıyı da sağlam 2 gözüle, geçerliliğine inandığım üniversite diplomamın bana verdiği okuma kabiliyetimi kullanarak okudum. yükseklik ayarlı ve tekerlekli bir ofis koltuğunda sağlıklı bir oturuş pozisyonundaydım okurken. ayrıca okumak için yazıyı 17.3" boyutlu, çözünürlüğü iyi bir monitörü kullandım. (yazıyı nasıl okuyorsunuz? <---elimden geldiğince bu soruyu cevaplamaya çalıştım)

kopuk kopuk cevapcıklar kümesine döndü bu ileti)) idare ediver))

biraz karman çorman etmişsin sanırım:)her ne kadar kadınlar özelse erkekler de öyledir ama biraz duygusuz:)
birbirlerini tamamlayan 2 varlıktan bahsediyoruz:)
tabii 2 yıl olmuş yazalı olacaktır o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar