2+2 = 4 Teker

SelamünAleyküm..

Kurban bayramınız kutlu olsun.. Kardeslerim...

Simdi nasıl gireyim bilmiyorumki.. Neyse.. dökeyim içimi..:queen:

1 Sene olmamıstır bu foruma üye olalı.. hep içimde motor hasreti,alıcam kafaya koydum,ehliyetimi aldım,3 ay calıstım ( Yasım daha 17,Lise 4 Ögrencisiyim) Tanıyan tanırda.. neyse.Bu 3 ay boyunca paramı biriktirmiştim,kredi kartımda hazırdı..motorumu alıcaktım(ybr 125) fakat alamadım.. 5000 gibi bir bütceyle eve döndüm.. fakat ailem araba istiyor hemde baya bi ısrarla.. dün bayramın 1.günü idi.. malum gene araba lazım oldu fakat es,dostla hallettik.. bi hastalıkda falan,zor oluyor.. ailemde motor tek kişi isimizi göremeyiz,5000 gibi bir para baglıcan tamam al fakat,en önce araba alalım sonra.. motoru al bin alma demiyoruz diyorlar.. (4 kişiyiz,,suanda tek bende a2 ehliyeti var) Oldugundan dolayı ne yapıcagımı sasırdım kalbime söz geciremiyorum.. fakat arabada cok lazım..

Bu durumda sizlere danısmak istedim..

Bütcem bu süre zarfında yükselir.. Mayıs 20 B ye giricem..

Tofas serisi parcası ucuz olan arabalara bakıyorum.. Dogan+Serce ye .. Hem parcası ucuz hem ögrenmek için tam..

arabasiklet.net e yaz bunları izzet.
Egelim ahmet abide temiz bi serçe (serçedes) var satılık.temiz araba. Bi bak.

arabasiklet.net e yaz bunları izzet.
Egelim ahmet abide temiz bi serçe (serçedes) var satılık.temiz araba. Bi bak.

Öyle bi site yok bee :D Cıkmadı..

Gördüm onu .. salco forumuna yazdım.. sen ne diyorsun abi bu düşüncem hakkında..

Bence araba almalısın o zaman. Ailenide düşünmen gerekiyor bence. Motorda alırsın araba aldıktan sonra tabii demesi kolay haklısın baya bi süre sabır etmen gerekiyor motor için. Nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim.

Bence araba almalısın o zaman. Ailenide düşünmen gerekiyor bence. Motorda alırsın araba aldıktan sonra tabii demesi kolay haklısın baya bi süre sabır etmen gerekiyor motor için. Nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim.

Öyle olucak büyük ihtimal..Ailemide düşünücem tabiki.. En kötü Allah korusun bi hastalık.. veya onuda gectim.. bi ziyaret.. dolmus bekle in,yürü.. cok zor oluyor....Yorumun için cok tesekkür ederim..

gönül her nekadar 2 tekerden yana olsada.

hastalıkda sağlıkda karda çamurda ayağımızı yerden kesicek 4 teker lazım.

izzet arabada motorda lazım. Alma sırasını kendi ihtiyacına göre seç.

izzet arabada motorda lazım. Alma sırasını kendi ihtiyacına göre seç.

Aynen öyle abi.. Sanırım 1.ciye araba gelicek her ne kadar..motor istiyor olsamda.. işin zor kısmı motorun her haltını ögrendim.. Arabalarda

Mesela doganda S,L,SL,SLX .. Vs 1,4-1,6 zor olucak Ama gönlüm serceden yana benim..

Broadway bak. Ikinci eli sağlam. Kafana eserse bir haftada satıp motosikletini alırsın. Hatta arabayla takasli motosiklet ilanlarında üste bir iki bin lira fark bile koyardım.

Üstelik motosikleti alınca kıyafetine en kötü 500 tl ayrıca ayiracagini unutma. Yaz kış iki set yapsan bin liradan fazla paran gider.

Şahin doğan kusura bakmayın ama apacilerin gözdesi. Broadway hala memur aracı.

Broadway bak. Ikinci eli sağlam. Kafana eserse bir haftada satıp motosikletini alırsın. Hatta arabayla takasli motosiklet ilanlarında üste bir iki bin lira fark bile koyardım.

Üstelik motosikleti alınca kıyafetine en kötü 500 tl ayrıca ayiracagini unutma. Yaz kış iki set yapsan bin liradan fazla paran gider.

Evet haklısın abi.. ama 9-10 Dan baslıyor piyasası.. Bence o eski kasa broadway istemiyorum 98-99 Dan sonra.. Yeni kasaları hosuma gidiyor..Onlarda 11-13 arası.. fiyatları var.. 1-2 sene dursun..basta cok acılmak istemiyorumda..

Ayıracağın bütçede aileninde katkısı varsa yada alınacak araca ailecek binilecekse araba tabiki önce gelmeli:cat: fakat sadece sana özel bi taşıt olacaksa motor olmalı (ailede araba varsa mesela)

Ben bile bi ara 4bine bi broadwaya niyetlenmistim. Öğrenim kredi borcum olmasa alıyordum. Nişan yapınca araba lazım oluyor.

4000 broadway ne kadar sağlıklı olur..bilmiyorum ama serce alıcam gibi duruyor

ama 2 .eli.iyi gibi duruyor..bizim mıllette kus hastası hemen satılır,gibime geliyor.ama bu araca cok ıcm ısındı.

çok nazik, çok özenli kullanırım diyosan skoda yı 2000 tl ye bile bulma ihtimalin var sahibinden.com da.

skoda derken faworit falansa önermem. Eski müdürümde vardı. Sanayiden çıkmazdı. Benzinlikten çok sanayiye uğrardı. Okadarda özenirdi arabasına. Serçe faworit ten iyidir.

3-4 ay daha biriktir 3-4 milyara eski bir araba al o kalan 1 milyar ve biriktirceğin parayla salcano wolf al

valla ben 206 veya civic 1.4ies lere bakıyordum,ama ilk araba sorun olur,brinin tamiri 20 tl ötekinin 150 olur dediler.ilk arabayı ucz bakıyorum..serce cok yattı kafama hem azda yakar..

aynen
broadway al bi tane
bir de paran yetip yeni kasasının bir modeli vardı onu alıcaksın
tadından yenmez =)
dogan mogan alma
deli oluyorum o arabaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar