bazı arkadaşlar bmw alma mondial demiş aman allahım ne günlere kaldık ya
bmw nin adam gibi ustasını bulursan gerçekten japonlardan bile sorunsuz bi motosiklettir hele yaşa takılanlara tek kelime diyemiyorum mondial gibi hurda demirden yapılıyor sanıyorlar bmw yi
Bence sorunsuzluk, "usta"ya ihtiyac duymamaktir...
Diger bir basliktaa Honda'nin olmasi gerekenden sik servise cagirmasindan sikayet ediliyordu hakli olarak. Ama bir de soyle dusunelim: Sadece ihtiyac oldugunda gidilseydi nice olurdu Honda servislerinin hali? :wiinkk:
Kayahan'in meshur bir lafi vardi: Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz... diye.
Velhasil yolu Avrupa motosikletten gecen herkes bir gün bir yerde bir "usta"yla buluşmak durumunda kaliyor gordugum, kendim de dahil

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
velhasıl, bmw sağlam motordur ama...
Bence amasi yok. Deneyiminiz bunun aksini ifade ediyor cunku. Belli basli istisnalar disinda, genel olarak dort Japon tum Avrupa markalardan bariz daha sorunsuz. Tabii ki ustun olduklari noktalar da var, yoksa satamazlar, ancak sorunsuzluk bunlardan biri degil.
BMW'ye, KTM'ye, Ducati'ye "dayaniksiz" lafini konduramayanlar, bir zahmet bir modelin uluslararasi forumunda girip kronik arizalari arastirin. Sonra gidip muadili bir japon'u ayni sekilde arastirin. Simdiye kadar bu sekilde yaptigim arastirmalarda sonuc hep japonlarin lehineydi.
Ona ragmen gidip KTM aldim. Ve bekledigim gibi sorun da cikardi.

Goze aldigim bir riskti. Hic "nasil boyle bir sey olur; rezalet!" demedim, cunku bekliyordum zaten. Bir Japon olsa derdim ama...