- Motosikleti
- 1999 Honda Rebel 250 CMX
- Konu Yazar
Motosikletimin CDI'ı bozuldu ateşleme yapmıyordu yeni CDI ile test edince çalıştı fakat bu beyin takılıyken motor yüksek devirde çalışıyor, rölanti ayarını düşürmeye çalışınca normalde stop etmediği yerde motor stop ediyor ve çok ısınıyor bu sebepten dolayı ve sürmeye korkuyorum birşey olur diye. Hangi motorun beyni takılı emin değilim usta takmıştı ama uymsuz olduğu belli. Parça bulmak zor Türkiye'de bulamadım sadece yurtdışında var ve çok maliyetli oluyor. Birçok yeri aradım beynin tamiri için kimisi motor beyni asla tamir olmaz dedi kimisi getir yapılır dedi o yüzden başka motordan bi beyin takıcam.
Bu motora Çin muadili olarak Mondial MCT-250 ve Regal Raptor 250lik motorların parçaları uyuyor diyorlar fakat beyni konusunda emin olamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Oluyorsa tamiri için İzmir'de biyere yönlendirebilecek ve ya uyumlu yan sanayi beyin önerebilecek? Şimdiden teşekkürler.
Bu motora Çin muadili olarak Mondial MCT-250 ve Regal Raptor 250lik motorların parçaları uyuyor diyorlar fakat beyni konusunda emin olamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Oluyorsa tamiri için İzmir'de biyere yönlendirebilecek ve ya uyumlu yan sanayi beyin önerebilecek? Şimdiden teşekkürler.