1998 zx6r alınırmı?

arkadaşlar bildiğiniz yada bilmediğiniz ama artık öğrendiğiniz gibi hyosung gt250r'ım var yüksek masraflar sonucu doğru düzgün hiç bir sıkıntısı olmayan bir motorum oldu. Fakat artık 4 silindir sesi almak istiyorum. Oturduğum yerin yakınlarında 1998 model bir (eski kafa grenajlı) zx6r var sizce alınırmı? Alınırsa ortalama ne kadara alınır??
ilan linki burda : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-satilik-mukemmel-sorunsuz-makina-104896651/detay ne dersiniz sizce ne yapmalıyım bütçemi fazlada sarsmak istemiyorum açıkçası tavsiyeleriniz için şimdiden hepinize teşekkürler

Moderatör
meslek nedir?
hurdacı mı?

Ben esnafım Sencer abi benim için var mı bi seçeneğin :p

Dip not : İlanı incelemedim, fiyatı uygunsa ve temiz ise alınır. Fiyatı uygun değil ama temiz ise alınmaz, fiyatı uygun ama temiz değil ise hiç alınmaz. Hem fiyatı uygun değil hem de temiz değil ise asla alınmaz.

100 Sefer yazdım 100 bin sefer daha yazarım abi bütçeniz kısıtlı diye aldığınız eski model motrların hepsi aldığınız fiyat kadarda masraf çıkarır Özellikle SS ler ona 9 bin vereceğine aynı fiyata Nakedler bulabilirsin 2006 ve üstü . az daha artırısan bütçeni 12 ye kadar ter temiz motorlar dolu şartmı yani İlla SS olması

Aynı kasanın (sadece kafalar farklıdır) 2000 modelini benim eski motorumdu.Bir Kawacı olarak söyleyebilirimki müthiş bir makinadır , temizin bulursan kesinlikle kolay kolay üzmez seni , karbüratörlüdür , 115-120 bg civarındadır , göz dolduran bir motordur , Km saati vs. tasarım olarak çok hoş bir makinadır üretim yılına göre.Çok zayıfsan dolduramazsın baya büyüktür onu belirteyim.Fakat birçok üst model racingden rahattır bunuda belirtmek isterim.

FAKAT TEMİZİNİ BULMAN ÇOOOOOOOOOK ZORDUR DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDER ADAMI TEMİZ BULAMASSAN

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Tesadüfe bak, pazartesi günü yol kenarında duran zx6r gördüm durdum bi baktım eskiden tanıdığım biri ne oldu diye sordum fan açmamış motor hararet yapmış hava buz gibi. Kaç model bu dedim 1998 dedi sekiz bine almış. Arkadaşın gözlerinden aldığı güne lanet okuduğu net bir şekilde okunuyodu. Bilmem anlatabildimmi.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yazık ya valla yazık. parası olmayan insanların şu racing sevdası.. hep onları kötü motorlara bindirmiş, sonunda hayattan soğutmuştur..

yazık ya valla yazık. parası olmayan insanların şu racing sevdası.. hep onları kötü motorlara bindirmiş, sonunda hayattan soğutmuştur..

Canım ülkemdeki racing kullanıcıları , motorlarını öldürdükten sonra satmasa , hurda diye çöpe atmasa , bakımları yaklaştı diye başkasına kitlemeye çalışmasa , bunların hiçbirini konuşmucaktık ama aah aaah.. Alır biri racingi 3 ay kullanır makinanın canını çıkartır(daha farklı terim kullanıcaktımda neyse) sonra da sahibindene bir ilan verir hevesimi aldım satıyorum diye...Yazık çok yazık...

Demeyin ya huracı :D bir ara bende parasızlıkta zx750r serisine takmıştım... Eğer meraklısı değilsen alma Türkiyede eski model tüm araçlarda parça sorunu var malum ekonomisi yüksek ülkeyüz hep sıfır araç alıp biniyoruz Kawasaki çok riskli Honda al ama yeni model birşey al yine sen bilirsin yedek parçasını bulamayabilirsin ama temiz görünüyor

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Daha motoru görmeye gitmedim sadece ilanında gördüm bugün nasip olursa bakmaya gideceğim sonuçları sizede yazarım...
Sayın Extrema ilandaki motor hakikaten çok iyi tanıdığınız birinde mi yoksa ilanda mı gördünüz? Olursa onu almaya da gelebilirim.

Ömrünün son demini yaşayan son binicisini ve nefesini verecek olan motora 9 bin lira istemek ne mantıktır yahu ? ederi en fazla 3 bilemediniz 4 liradir.
http://www.preloved.co.uk/adverts/show/106266550/kawasaki-zx-6r-ninja-f3.html
2.el ybr 125 için 5 bin lira isteyen adamlar varken yadırgamıyorum artık yaşasın commuter :D

Buyrun ybr 125 parasına çil çil fazer 1000 :) http://www.preloved.co.uk/adverts/show/107683858/yamaha-fzs-1000-fazer.html

kesinlikle katılıyorum size... Ama piyasalar böyle yapılacak hiçbişey yok fiyatta bişeyler yapar heralde daha gitmedim oraya ama gidince farklı bir makina ile karşılacağımı sanmıyorum. Fiyattada pek fazla inmez gibime geliyor ama gidip görmekte fayda var..

onu bunu bilmemde kardeş çöp motor alma sakın bu olay sadece racingler için deil ucuza cup motor buldum aynı şey astarı yüzünden pahalı oldu o yuzden bırıktır sabret ben sabretmedim zarar ettim en güzeli sabrediceksin almışken temizini alıcaksın

garaj20 kardeşim forewer ın linkini değerlendirmeni, gözardı etmemeni tavsiye ederim.. Oldukça temiz kullanılmış, mükemmel bir motosiklet bence.. Sende temiz kullanıp zamanı geldiğinde bakımlarını yaparsan uzun yıllar binersin.. Bir irtibata geç derim.. Sonuçta 4 silindir istiyordun ve senin verdiğin linkteki motordan 8 yaş daha genç.. Umarım en kısa zamanda hayalindeki motora kavuşursun.. Sağlıcakla kazasız keyifli sürüşler . . .

hsn teşekkür ederim inceledim ilanı makina güzel fakat hyo ile takas kabul etmiyor sanırım.. şuan hemen elimden çıkartmamda zor olacak burada piyasa durgun sahibinden.com'a koydum 300 kişi falan baktı bugün ama sadece 1 kişi aradı oda 5-6 bin TL değerinde film dükkanı malzemeleri 2 bin TL de nakit önerdi nakit kimsede yok galiba bu ara..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar