1996 Model VN800 Vulcan

Merhaba.Aranıza yeni katıldım motorlar hakkında pek bilgim yok.Bir tane kawasaki vn800 vulcan chopper buldum almak istiyorum.Ancak motorsiklet 96 model ve 56 binde.normal midir?sorun olur mu araçlardaki gibi motor ister mi?Son olarakta hiç tanıdığım yok motoru hangi ustaya gösterebilirim?Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekürler.İyi akşamlar

arkadaşlar yok mu hiç fikri olan.56 bin bir motor için fazla kilometre midir?

Değildir. Gerçek kilometresi olmama ihtimali çok yüksek.. Yılda 10bin km yapsa bile 160.000 de olması gerekir. Bu hadi 5bin yapsın 80.000 eder.. 54bin inandırıcı değil bana gore

arkadaşım hangi ustaya gösterebilirim diye sormuşsun ama nerde yaşıyon kimsin yazmamışsın...

Değildir. Gerçek kilometresi olmama ihtimali çok yüksek.. Yılda 10bin km yapsa bile 160.000 de olması gerekir. Bu hadi 5bin yapsın 80.000 eder.. 54bin inandırıcı değil bana gore
doğru haklısınız onu anlamak mümkün değil sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

arkadaşım hangi ustaya gösterebilirim diye sormuşsun ama nerde yaşıyon kimsin yazmamışsın...
çok özür dilerim haklısınız.izmirde yaşıyorum.tanışma bölümünde daha detaylı tanıttım kendimi. motorda bu ilandaki motor http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...motorcu-gocmen-kawasaki-vn-800-72373356/detay

Motoru urla sanayi ye getir, sabri usta ve oğullarına göster. Onlar sana söyler ne durumda olduğu. Sabri usta rahmetli oldu ama iki oğlu da onun kadar iyi ustadır. Hem kawasaki servisidirler, hem de zaten dükkanın önündeki motorlardan ne tarz ustalar olduğunu anlarsın.

çok teşekürler cevap için ama urlaya kadar motoru götürüp göstermeye izin vereceklerini zannetmiyorum.tekrar teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar