1995-}}}} model 600 cc SS ler ?

Merhaba
Arkadaşlar daha onced konu acmıstım St kanunı gtr 250 alıcam dıye Dayanamadım Ybr aldım onuda sattım bu sefer alıcam 250 veya ustu Ancak ?

Mısal GTR 250 2009 Model 6000-7000 Arası O fıyatlara mısal Kawa Nınja ZX-6R 1995 Model ve üstleri var 600 cc SS motor Sadece Modelı eskı oldugu ıcınmı uygun yanı ? Yoksa Neden Alınmalı yada Alınmamalı Eskı Tıp 600 ss ler Neden ucuz yanı kafam karıstı bıraz :S
eski tip 600cc ss motorlar Neden GTR 250 kadar ragbet gormuyor yada ? Ibreye bakıyorsun 300 ıbre var 600 motorda gıder herhalde 200 250 ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
saatli bomba oldukları için.. (hatta çok para bile istiyorlar)

hepsi beylik silahı gibi kullanılmış kıro motorları..

saatli bomba oldukları için.. (hatta çok para bile istiyorlar)

hepsi beylik silahı gibi kullanılmış kıro motorları..

Ama Hiç tutulmuyor gibi bi izlenime sahibim şuanlık ( 250 cc motor araştıran birisi olarak söylüyorum ancak. ) Temiz bir şey Bulsak alınmazmı aslında Veya Modeli eski Ancak yedek parça sıkıntısı olmayan bir model önerebileck varmı ?

Onların çoğu canı çıkarılıp artık son sahibini arayan motorlar. Bende Sportcity i alırken aynı paraya gilera nexus 500 vardı ama 2004 model ve 38 bin km de anlatabildim mi ? O paraya hyosung alsan daha memnun olursun buna emin ol ve eski model ss leri aklından çıkar.

Şarapmı bu yıllandıkça değerlensin.Eski diye uygun işte,neyi anlamadın ki :queen:

hayır Performans olarak bunlarda basıyor 300e yakın basıyor Tutulmama sebebı sadece kasa mı yanı onu dıyorum

Önce beklentiler sonra marka model sınırlaması yaparak gidersen daha rahat edersin. 250 cc parasına eski 600 lük alırım gibi saçma bir cümleyle yaklaşırsan hangisini tercih edersen ileride pişmanlık duyabilirsin. Geç olsun doğru olsun derim ben.

hic mi iyi düsünen yok arkadaş :D
1 zaman bende bu hevese kapılmıştım yenilere param yetmiyor bende eski alırım ne de olsa japon malı demiştim ama iyi ki de almamışım bir çoğu bitmiş durumda yürüyenlerde arkadaşın dediği gibi saatli bomba ne zaman patlayacağı hiç belli olmaz.Olay SS olunca hal daha da kötü oluyor sonuçta bu motorlara binen hız yapmak aksiyon yaşamak için biniyor o yüzden sen sen ol eski mala bulaşma

Sen almaya şartlamışsın herhalde kendini :sunny: bir ata sözü vardır "eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı" diye :wiinkk: kendin ustalık derecesinde !!! anlıyosundur motordan yurt dışından parça getirmeye müsaitsindir hepsinden önemlisi de cebinde paran vardır diğer bi tabirle eski mal alacak kadar zenginsindir yani o zaman alabilirsin :wiinkk: ama bu saydığım şartlardan en az ikisini taşımıyorsan kesinlikle uzak dur derim :cat: Çekik gözlülerin (japon Çin yada Kore ) yenisi adamı güldürür eskisi süründürür unutma :bounce: Yaşadığın yer eğer İzmir-İstanbul-Bursa gibi büyük şehirlerden biriyse sanayiyi (büyük motosiklet tamircilerini) bi dolaş bakalım kaç tane eski SS göreceksin oralarda yatan :wiinkk:

Sen almaya şartlamışsın herhalde kendini :sunny: bir ata sözü vardır "eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı" diye :wiinkk: kendin ustalık derecesinde !!! anlıyosundur motordan yurt dışından parça getirmeye müsaitsindir hepsinden önemlisi de cebinde paran vardır diğer bi tabirle eski mal alacak kadar zenginsindir yani o zaman alabilirsin :wiinkk: ama bu saydığım şartlardan en az ikisini taşımıyorsan kesinlikle uzak dur derim :cat: Çekik gözlülerin (japon Çin yada Kore ) yenisi adamı güldürür eskisi süründürür unutma :bounce: Yaşadığın yer eğer İzmir-İstanbul-Bursa gibi büyük şehirlerden biriyse sanayiyi (büyük motosiklet tamircilerini) bi dolaş bakalım kaç tane eski SS göreceksin oralarda yatan :wiinkk:

yok suan 2009 st kanunı (hyo gtr250) Anlastım Kredı onayı beklıyorum da Kafama takıldı öyle almaya şartlanmadım ama aynı paraya 600 e bınmektense neden 250 dıye içimden geçirmedim değil yani :=)

1995 model ss ye kesinlikle girme derim. Ben ss kullanmıyorum fakat hem görünüş olarak çok demode hem hor kullanılmış makineler çoğu. Parana yazık.

yok suan 2009 st kanunı (hyo gtr250) Anlastım Kredı onayı beklıyorum da Kafama takıldı öyle almaya şartlanmadım ama aynı paraya 600 e bınmektense neden 250 dıye içimden geçirmedim değil yani :=)

Eski model SS alsaydın keşke aynı paraya hyo alsaydım :pr: diye hayıflanacaktın zaten emin ol :bounce: an itibariyle verdiğin karar en mantıklısı yani :cat:

Eski model SS alsaydın keşke aynı paraya hyo alsaydım :pr: diye hayıflanacaktın zaten emin ol :bounce: an itibariyle verdiğin karar en mantıklısı yani :cat:

inş Hyo hayatıma ılk 18 yasında girebilirdi ozamanlar Bis'im vardı (recep ivedik arabası :D ) çok temızdı bırısı Takas teklıf etmıstı Hayabusa Çakması firma diye reddmiştim keşke kabul etseydim :D ( motordan anlamıyordum ozaman bıde )

inş Hyo hayatıma ılk 18 yasında girebilirdi ozamanlar Bis'im vardı (recep ivedik arabası :D ) çok temızdı bırısı Takas teklıf etmıstı Hayabusa Çakması firma diye reddmiştim keşke kabul etseydim :D ( motordan anlamıyordum ozaman bıde )

Şu verdiğin cevaplara bakarak bence hala motordan anlamıyorsun. :queen:

99 model zx6r aldık, krank debriyaj tası ve egzantrik zinciri ve gergi değişti. 3 kere motor komple sökülüp takıldı, sonrasında karbüratör ayarı yapıldı. Teller, sıvılar değişti ayarlandı. Malzemeler 1200 tl civarı tuttu işçilik bizde bedava ama parası ile yaptırsan 2 bin tl de usta alır.Kaldı ki iyi bir ustaya düşme ihtimalinde düşük. Motoru almak kadar yürütmeside önemli kısacası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar