''1994 Style'' İlk Hali Ve Sonrası

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
egsozun ucundakıler ne oyle :farao: bebe pipisi gibi
arabanla,motosikletinle yada yürüyerek o motorun arkasından gidersen yada geçersen o zaman o pipinin faydasını görürsün...
çünkü yanma odasında bütün yağ yanmaz birazı eksoz ile beraber dışarı atılır...
hiç gördün mü bilmiyorum ama genelde tüm jawaların eksozlarının ucu simsiyah yağdır...

pipi,boru,çük deriz o parcaya.yağlı dumanı aşağı verir.bunun sebebi odur.sen daha iyi bir yöntem biliyorsan anlatta onu yapalım.

hocam valla elimdeki jawa 250 yi sattıktan sonra tesadüfen buna denk geldim ve görmemle oturup şu an masada ağlıyorum resmen... tebrikler. harika olmuş hafif kalır resmen bir efsane olmuş efsane

Ben bu CG'cileri anlamıyorum anlayamıyorum anlamak da hiiç istemiyorum. acayip insanlarsınız yemin ediyorum. yav Java kalın motor. kalın ve kaslı bı gorunumu var java'nın. sen ona gıdıp CG'nin ince lastiklerini bisiklet lastiklerini koyarsan olur mu ? allah aşkına nasıl bı akıl var sızde? hanı tamam fakırsınız dıcem yok abı motorun halıne bak jant lastık parası kadar masraf var. Kalın lastigi koysaydın ve cıft ayaklagı da adam gıbı bısey koysaydın ne o kıcı kalkık ? yine CG :farao: super olurdu bence. yazık javaya yazık olmus tekerlerını goz ardı ederek bakabılıyorum motora.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ancak bu kadar güzel olabilirdi. Çok şahane olmuş,emeğinize sağlık.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
süper elinize sağlık

ekleyeceği tek şey şu

o motorun yapacağı hıza o lastikler sakat olur! (süs için yaptım diyorsanız kalsın)

18"jant için michalen pilot sport motorun havasını ve güvenirliğini değiştirecektir..

Ben bu CG'cileri anlamıyorum anlayamıyorum anlamak da hiiç istemiyorum. acayip insanlarsınız yemin ediyorum. yav Java kalın motor. kalın ve kaslı bı gorunumu var java'nın. sen ona gıdıp CG'nin ince lastiklerini bisiklet lastiklerini koyarsan olur mu ? allah aşkına nasıl bı akıl var sızde? hanı tamam fakırsınız dıcem yok abı motorun halıne bak jant lastık parası kadar masraf var. Kalın lastigi koysaydın ve cıft ayaklagı da adam gıbı bısey koysaydın ne o kıcı kalkık ? yine CG :farao: super olurdu bence. yazık javaya yazık olmus tekerlerını goz ardı ederek bakabılıyorum motora.

ağa bsaborayı tanırım hemşehrim ve görüştüğüm birisidir.Adam müşterisi ne isterse onu yapar.Bilip bilmeden burda atıp tutma.Kalın lastik olur ince lastik olur, jantları celik olur alüminyum olur.Çift ayaklık dediğin ne birader senin ? Jawanın Orjinal Orta ayaklığı orda gördüğün.Müşteri parayı basar bana bunu böyle yap der oda yapar. Kaçtane motor yaptın da yazık olduğuna karar verdin ?
Düz kontak mantığınızla yazıyorsunuz.Orjinal motor yapmıyor.

Motorun orjinal olması da nedir ya... 1950 model klasik bir araca mı biniyoruz... Bu zevk işidir ve herkes istediği şekilde bo motora binmek ister! Bence harika olmuş bir jawa sport style hastası olarak Çok beğendim... Far olarak daha vahşi bişey olsa daha yakışırdı genel olarak harika ve arkanın kalkık durması ayrı bir hava katmış yapanın eline sağlık! Kayınpederime ait kırmızı sport style var hurda durumda elimde imkanım olsa bende yaptırır binerim o gücü altında hissetmek gibisi yok ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar