''1992 Efsane'' Kaza Ve Sonrasında Toplama Yeni Görüntüsü

Muayene istasyonundan çıktıktan 10 dakika sonra Trafik kazası yaptım.Bir bayan E-5 Karayolunda araçların arasından koşark bana çarptı refüje doğru savruldum ve motoru kontrol etmek mümkün olmadı akan trafiğin ortasında motor altımdan kaydı.Herzaman kask kask..Kaskım ve korumalı montum olmasaydı haşat olurdum.Sonrasında motoru yeniden topladım
Motoru Ortadan Yaylı yaptım bunun için gilera marka motorun mafsalını yayını kullandım,yamaha far,yamaha koltuk,mz öndüzen,mz arka jant göbek,gilera marka km saati,motozeus depo,yamaha kuyruk,mz egsozu,kanuni racer direksiyon vs..
motorun silindirlerine hava gömleği yaptım ısınma olayı değişti.Motorun boyasındaki yazılar çıkarma değildir boyadan yapılmıştır.
videosuna bakmakta fayda var..montun ne hale geldiğini görülüyor.Korumalı montlar çok işe yarıyor.

VİDEO LİNKİ :http://www.youtube.com/watch?v=MQ6v1OlDf9o

Son düzenleme:
geçmiş olsun elinize sağlık çok güzel olmuş jawa :thumleft:

Elinine kolunuza sağlık gerçekten güzel olmuş zevkler ve renkler tartışılmaz ama simsiyah olsa ya da siyah ollupta yeşil yerleri de kırmızı olsa bence daha güzel olabilirdi ama yeşil sizin renginiz buna saygım sonsuz :)

Elinine kolunuza sağlık gerçekten güzel olmuş zevkler ve renkler tartışılmaz ama simsiyah olsa ya da siyah ollupta yeşil yerleri de kırmızı olsa bence daha güzel olabilirdi ama yeşil sizin renginiz buna saygım sonsuz :)
sizin için diğer 2 seceneği göstereyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

geçmiş olsun elinize sağlık çok güzel olmuş jawa :thumleft:

teşekkğr ederim kardeşim.

Geçmiş olsun, iyi toplamışsınız motoru da. En alttaki kırmızılı daha hoşuma gitti gerçi de zevk meselesi tabii.

Öncelikle geçmişolsun ,kask ve korumalı elbise kullandığın içinde ayrıyeten teşekkür ederim..:cat:

Yahu bu bir hastalık bu bir aşk olması gerekir ; Emeği bir kenara bırakıyorum okadar masraf etmişsinki ,motoru satsan yaptığın masrafın yarısına bile satamazsın.veya harcadığın parayla daha yüksek model birşeyler alırsın :cherry:İşte karşılıksız sevgi bu olması gerekir , ama harika bir işçilik çıkmış ortaya Hangi usta boyadıysa eline sağlık renklerde dizayında herşey mükemmel .Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hoşçakal

Eline sağlık usta.En alttaki siyah bi başka güzel.Bu arada hiç klasik jawa eksozu denediniz mi?Çok tatlı bi ses çıkar.

aynaları ne zaman takıyoruz... ??
kazada kırıldılar..yeni sahibi alsın taksın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

Öncelikle geçmişolsun ,kask ve korumalı elbise kullandığın içinde ayrıyeten teşekkür ederim..:cat:

Yahu bu bir hastalık bu bir aşk olması gerekir ; Emeği bir kenara bırakıyorum okadar masraf etmişsinki ,motoru satsan yaptığın masrafın yarısına bile satamazsın.veya harcadığın parayla daha yüksek model birşeyler alırsın :cherry:İşte karşılıksız sevgi bu olması gerekir , ama harika bir işçilik çıkmış ortaya Hangi usta boyadıysa eline sağlık renklerde dizayında herşey mükemmel .Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hoşçakal
aşkla seviyorum Jawayı bu kadar cok uğraşan yoktur belkide.harcanan parayla 500 cc orta halli bir motosiklet alabilirdim.
Boyacım klasik araba ve motosiklet boyacısıdır..boya ondan iyi.yorumunuza teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

Eline sağlık usta.En alttaki siyah bi başka güzel.Bu arada hiç klasik jawa eksozu denediniz mi?Çok tatlı bi ses çıkar.
klasik jawalarınkini denedim..ses tok ve güzel ama bizim şehrimizde jawaya böyle binilmediği için bende bu şekil yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar