''1990' Bir Zamanlar Adana'da ''Öfke''

modifiye zevk işidir herkesin kendi tarzı vardır!! Motorla eksoz la ilgili söylenecek çok fikir olabilir ama tarz meselesi . Eline sağlık güzel olmuş paylaştığın için tesekkürler

modifiye zevk işidir herkesin kendi tarzı vardır!! Motorla eksoz la ilgili söylenecek çok fikir olabilir ama tarz meselesi . Eline sağlık güzel olmuş paylaştığın için tesekkürler
yıllardır jawalar tek düze toplanmış..benimki değişiklik yapmak..ama sürekli yapıyorum.belkide görenler ömürlerinde ilk kez görüyorlar farklı yapılmış bir jawayı.farklı olmayı seviyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yap hindistandaki kamyonlara benzesin.

Arkadaşım koymuşsun resimleri paylaşmışsın bizimle sağolasın ellerine sağlık
arkadaşta fikrini belirtmiş dalga geçmemiş pakistan ve hindistanda kamyonlar otobusler falanda renkli cafcaflı
neden emir kipi ile sinir beyan etmektesinizki?
herkes beyenecek diye bişey yok
işin ticaretini yapıyorsunuz daha olgun olmalısınız,
doğrusunu istersenizde cuk oturmuş benzetmesi
kimse kimsenin ne olduğunu oradan buradan bilemez
misal... inanki sizi görmeden buradan metalden heykelinizi yaparım değilki cava modifiyesi boyası
eee ne olacak şimdi?
kavgamı edeceğiz
sonuç olarak ellerinize sağlık bana göre olmamış

Arkadaşım koymuşsun resimleri paylaşmışsın bizimle sağolasın ellerine sağlık
arkadaşta fikrini belirtmiş dalga geçmemiş pakistan ve hindistanda kamyonlar otobusler falanda renkli cafcaflı
neden emir kipi ile sinir beyan etmektesinizki?
herkes beyenecek diye bişey yok
işin ticaretini yapıyorsunuz daha olgun olmalısınız,
doğrusunu istersenizde cuk oturmuş benzetmesi
kimse kimsenin ne olduğunu oradan buradan bilemez
misal... inanki sizi görmeden buradan metalden heykelinizi yaparım değilki cava modifiyesi boyası
eee ne olacak şimdi?
kavgamı edeceğiz
sonuç olarak ellerinize sağlık bana göre olmamış
1 ticaret yapmıyorum
2 hobimdir
3 isteyeni olursa satıyor aldığım parayla yeniden bir motor topluyorum para kazanma amacı gütmüyorum
4 senede en az 2 motor cıkartırım
5 hurdaya can veririm yeniden yollara cıkartırım motosiklet için yapabildiklerim bunlar.
Kişiye özel jawa yaptırmak isterseniz size yardımcı olurum sizin görselliğinize göre yaparız böyle bir niyetiniz varsa ha yoksa neye göre olmamış onuda tartışmam..iyi günler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 ticaret yapmıyorum
2 hobimdir
3 isteyeni olursa satıyor aldığım parayla yeniden bir motor topluyorum para kazanma amacı gütmüyorum
4 senede en az 2 motor cıkartırım
5 hurdaya can veririm yeniden yollara cıkartırım motosiklet için yapabildiklerim bunlar.
Kişiye özel jawa yaptırmak isterseniz size yardımcı olurum sizin görselliğinize göre yaparız böyle bir niyetiniz varsa ha yoksa neye göre olmamış onuda tartışmam..iyi günler..

Teşekkür ederim ilginize ama gerek duyarsam sıfırdan motoru yaparım sağolun
konu o değil,gereksiz yere ters olmanızdı,motorunuzun adı öfke diye olbilirmi acaba diye soruyorum kendime ))
Teşekkürler

Teşekkür ederim ilginize ama gerek duyarsam sıfırdan motoru yaparım sağolun
konu o değil,gereksiz yere ters olmanızdı,motorunuzun adı öfke diye olbilirmi acaba diye soruyorum kendime ))
Teşekkürler
sıfırdan motor yaparken haber edin bizde görelim nasıl oluyormuş ..case leri nerde döktürüyorsunuz fizik matematiksel hesapları nasıl yapıyorsunuz şanzuman oranlrını neye göre hesaplıyorsunuz vs vs hep çok merak ettiğim bir konudur..gecende belgeselde gösteriyorduda birde canlısından izleyelim..
motorun adı öfke çünkü zımba gibi motoru var olmasından ileri gelir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
sıfırdan motor yaparken haber edin bizde görelim nasıl oluyormuş ..case leri nerde döktürüyorsunuz fizik matematiksel hesapları nasıl yapıyorsunuz şanzuman oranlrını neye göre hesaplıyorsunuz vs vs hep çok merak ettiğim bir konudur..gecende belgeselde gösteriyorduda birde canlısından izleyelim..
motorun adı öfke çünkü zımba gibi motoru var olmasından ileri gelir.

O zaman tam adamina sordun kardes.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
cevaplasın o vakit kardeş.faydalanmak istiyorum
Forumda bu konuda açilmis onlarca baslik var.
Biraz arama yaparak istediginizden çok daha fazla bilgiye ulasabilirsiniz.
Ayrica farkli marka ve modellerde hatta farkli tarzlarda sizin gibi isler yapan onlarca arkadasimiz var.
Hatta yapim asamalari resimlerle paylasilmis olanlar bile var.
Daha önce yazilmis seyleri tekrar tekrar yazmaya üseniyor artik insanlar.

Motosikletiniz için de bir yorum yapmak isterim.
ilk gördügümde,
bir de üstünde dantel olsa tam olacakmis
diye düsündüm.
Renkleri de begenmedim.
Ama
detaylara bakinca üzerinde baya ugrasildigi belli.
En azindan emege saygi göstermek bakimindan ters bir yorum yapmak istemem.
fakat yine de o öfkeli yazisini bari çikarin kuzum.
Tam serseri isi duruyor güzelim emekler.:wiinkk:

Forumda bu konuda açilmis onlarca baslik var.
Biraz arama yaparak istediginizden çok daha fazla bilgiye ulasabilirsiniz.
Ayrica farkli marka ve modellerde hatta farkli tarzlarda sizin gibi isler yapan onlarca arkadasimiz var.
Hatta yapim asamalari resimlerle paylasilmis olanlar bile var.
Daha önce yazilmis seyleri tekrar tekrar yazmaya üseniyor artik insanlar.

Motosikletiniz için de bir yorum yapmak isterim.
ilk gördügümde,
bir de üstünde dantel olsa tam olacakmis
diye düsündüm.
Renkleri de begenmedim.
Ama
detaylara bakinca üzerinde baya ugrasildigi belli.
En azindan emege saygi göstermek bakimindan ters bir yorum yapmak istemem.
fakat yine de o öfkeli yazisini bari çikarin kuzum.
Tam serseri isi duruyor güzelim emekler.:wiinkk:

motorun sahibi bendim fakat motoru toplamaya başlamadan evvel yapacağım işi bilen birisi daha olmadan aldı motoru ve istediği gibi yaptık.
Öfke yazısını ordan cıkarmaya imkan yok çünkü o yazı boyadan.çıkartma yada yapıştırma değil.depoyu kazımak gerek çıkması için..

Keşke radikal bir değişiklik yapıp aynada koysaydın. Hani görsellik kazanması açısından dedim.:pr:

valla hemşerim anlaşılan pek boş durmamışsın bu zamana kadar :D ellerine sağlık. zevklere ve renklere karışılmaz. yapılan işe değer verende renkler veya boyutlar değil, harcanan emektir. bol bol emek verdiğiniz çok belli.bu yüzden ortaya değerli şeyler çıkarmışsınız. bizede eline sağlık güzel olmuş demek düşer :)

valla hemşerim anlaşılan pek boş durmamışsın bu zamana kadar :D ellerine sağlık. zevklere ve renklere karışılmaz. yapılan işe değer verende renkler veya boyutlar değil, harcanan emektir. bol bol emek verdiğiniz çok belli.bu yüzden ortaya değerli şeyler çıkarmışsınız. bizede eline sağlık güzel olmuş demek düşer :)
kardeşim özelden yazdım sana.

ben beğendim ama jawa egzozu olsa ve yeşil renk olmasa daha da güzel olurmuş yine de çok güzel :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar