1978 model GARELLİ MOPED çalınmıştır :(

Arkadaşlar, bugün sevdiğim mopedimi çaldılar. Beyaz renkli ve bisiklete benzeyen 49 cc lik, 2 zamanlı bir aletti.
Çocukluğum neredeyse onun üzerinde geçti. Birlikte 60.000 KM yol yapmışızdır. :(

Türkiye'de benzeri ve parçası olmadığını düşünüyorum.
Para etmeyecek, yürümekte zorluk çeken, motorumun çalınması beni çok şaşırttı.

Çalanların, çalıştırmayı bile beceremeyeceklerini düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm buyuk gecmıs olsun, umarım en kısa zamanda bulurusn keske irnada yaşasaydık, yine calabılırlermıydı, adamlar kılıt nedır bılmıyorlar belkıde :silent:
Hırsızlığa dur demek lazım yetkılılere seslensek duymazlar, iş olanakları artsada, hırsızlıgı meslek olarak gormeseler,çalıyor3 gun sonra cıkıyor ne anladım ben bu cezadan:silent::silent::silent::silent:

bu nasıl bir yönetimdir. adam evin önüne motorunu koyamıyor. bizimkiler anca youtube kapatmayı bilirler.

Geçmiş olsun Fotoğrafı falan yokmu yayınlasan daha iyi olur belki bulunması açısından .Büyük ihtimalle çocuklar kaçırmıştır binmek için..Bir yere bırakıp kaçarlar.

Bu tür motorların yedek parçasının 2. elleri çok fazladır.O yüzden çalıntı motorlarda çok rağbet görülüyor.Kontaksız ben bile 5 sn'de çalıştırabiliyorum.Çok büyük geçmiş olsun umarım bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar