1977-1983 model Honda CB 125 arıyorum

Arkadaşlar ruhsatı olan ve satış problemi olmayan 1977-1983 model Honda CB 125 arıyorum.babamın 1979 yılında 0 km alıp gözü gibi baktığı motorunu çaldıkları için bende bu motosikletten bulmayı ve toplamayı düşünüyorum, İlgilenenler özelden bana ulaşabilirler.tşk.ler..

Forumda smirnouf nickli arkadaşa ulaşırsen eğer o yatan bir cb125 bulmuştu daha önce.
Üst kapak problemleri olduğu için almamıştı

bir arkadaşta de monte olarak var uğraşırım dersen arkadaşla görüştürürüm satış problemi yok yedek olarak sıfır üst kapakta var bilgine.şimdiki titan serisi motorlardan çok daha atak bir makina.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tşk.ler, ama toplayıp babama hediye etmeyi düşünüyorum, onun için bu yeni tip olmaz.

Zor iş valla Allah kolaylık versin gerçi bazı parçaları var ama ben olsam yurtdışı sitelerden getirirdim çok hesaplı bulursun, 3 katına alırsın:cherry:

bir arkadaşta de monte olarak var uğraşırım dersen arkadaşla görüştürürüm satış problemi yok yedek olarak sıfır üst kapakta var bilgine.şimdiki titan serisi motorlardan çok daha atak bir makina.

taylo arkadaşım olabilir aradığım tipse neden olmasın, çok önemli eksik parçaları olmasın yeter, zaten bende komple dağıtıp, elden geçirip toplamayı düşünüyorum.Ataklığını gayet iyi bilirim çok kaçırmıştım motoru eskiden :queen:

bu modellerin geneli yanlış hatırlamıyorsam zamanın tercüman gazetesimiydi neydi, onlar getirmiş, o yüzden çoğunun ruhsat problemi var diye biliyorum, ruhsat problemi yoksa dediğin gibi görüşebiliriz.

oooo motorhocam hemşeriymişiz yaaaa....

Son düzenleme:
bu motorları 1976yılından itibaren sirkecide honda bayii getirdi 18500 liradan sonra tercümanda getirmiş galiba.motor olarak hiç eksiği yok hatta fazlası var telefonum 05324931016 gündüz arayabilirsen daha geniş bilgi verebilirim hoşçakal.

Sym Wolf baya benziyor.

sym1ss2.jpg

Merhaba,
En üstte fotografı olan (kırmızı) benim motosikletim, arkada görünen pembe bisiklette küçük kızımın bisikleti. Bu motor gibi orijinal ve mükemmeli Türkiyede yok artık.
İsterseniz satarım (pahalıdır)
Selamlar

Arkadaşlar merhabalar Bizde 1978 model , vergisi devir (vergileri ödenmiş ve devri üstümüzde )sorunu falan olmayan tıkır tıkır çalışan 125 lik honda motor var satılıktır ilgilenen arkadaşlar buraya yazabilir Motor yanlız iskenderundadır Şu an eskişehirdeyim ilgilenen olursa iskenderuna gittiğimde (11 haziranda gideceğim) motorun resimlerini falan çekip ilgilenenlere gönderebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar