1971 MZ ES 175 zamana meydan okuyan motor:)

1971 MZ ES 175

arkadaşlar motor 72 yılından beri bizde el değmeyen yeri yok defalarca tamamen parçalantı tekrardan toplandı :) herşeyini babam yapıyor boya dahil:) yaklaşık 255 bin de 2 kere sıfırlandı km gostergesi:) bazen parça sıkıntısı çekiyoruz ama çok güzel keyifli bi motor:cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sünnetimde bu motorla gezdirmişlerdi beni depoya yakın oturup gidonundan tutunmuştum,hatırladım.:queen: Tarayıcı olsa resmi yüklerim.

Ayvalık'a geldiğimde durduracağım yolda görürsem.:)

Sünnetimde bu motorla gezdirmişlerdi beni depoya yakın oturup gidonundan tutunmuştum,hatırladım.:queen: Tarayıcı olsa resmi yüklerim.

Ayvalık'a geldiğimde durduracağım yolda görürsem.:)

eheuhu :) bende küçükken depoda oturup gidonu tutuyordum:) hatta uzun süre 3 kişi bindik motora babam annem ben:) beklerim ayvalığa fotoğrafıda bi ara yüklersen sevinirim valla merak ettim:) bide defalarca üstüme düşme tehlikesi oldu bu motorun boşta dışarda görünce binmek için koşuyordum motora :) :queen:

yok artık babamla aynı yaşta:mrgreen:ama babamdan daha genç:mrgreen:

:)) bide 57 bmw r26 var onun foroğraflarınıda eklerim ilerde tam bitmiş diil şuan:)

İşte fotoğrafın fotoğrafı.:p

Ayvalık'da görüşürüz.:)

Son düzenleme:
Valla tırsmıştım zor bindirdiler, baya büyük bişeydi 125'lik miymiş bu:cherry:

vay bee ozamanda bile gömme direksiyon varmışşş..gövde sabit direksiyon gövde içinde dönüyor misal cbf 150 gibi

asm

Maşallah.

72 yılından bu yana bir motoru muhafaza etmek ve ona bakmak ayrı bir duygu olsa gerek.

MZ lerin en rahat olanı bunlardı ama tek dezavantajı gece yola giderken farlar önünü ışıtmazdı virajlarda hep tehlike yaratırdı :)

rahatlığına rahat walla problem yok :) işte farın direksiyonla dönmediği için domu kafa diyorlar buna türkiyede :) ama bnce öle çok problem yaratmıyor ya :)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
80li yıllarda bornova da otururken bizim bir komşumuzda vardı aynısı 2-3 defa feci düştüydu orasını burasını kırmıştı,domuz burun mz diyordular, habire bozulurdu babamla tamir ederlerdi :) sonunda satıp jawa ceylan almıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar