1968 model jawa alınır mı sizce?

67 olsa daha makbule geçer, birde youtube girin serdo gara javayı dinleyin :mrgreen: biraz küfür var ama güzeldir jawa hakkında baya bilgi veriodur

@ Çılgıntürk
Arkadaşım forumda yenisin bu ilk mesajın zaten. Bu arkadaş Jawa motoru 2005 yılında arıyomuş zaten şimdiye kadar bir karar vermiş almış satmış bişeyler yapmıştır.

pardon hocamda bu dediğin konuyu açmamam için bir gerekçemi acaba ? :)

arkadaşım hangi şehirdesin?
bu motorun deposunda ezik,sıyrık var mı?

motor temiz hiçbir eziği sıyrığı yok tıkır tıkır çalışıyo. ben afyonluyum :)

Son düzenleme:
alınmaz o motor çok yakıo tavsiye etmem he bu arada bızım buralarda 200 300 YTL arası

alınabilir ama anlamak ğerekiyor jawa dan ve sevmek gerekiyor biraz da sabır ve boş vakit işi ben kendimde alıp toplayacağım bmw ğibi değildir jawa lar cok fazla parca harcamanıza ğerek yok cok az paralara toparlanabilir bende toplayacağım ama vakit bulamıyorum aslında aklımda da var ama vaktim yok

topiği görünce korktum :s hortlamış yahu. Ama güzel yerlere gelmiş. Hobi olarak eski model bi motoru alıp onunla zaman geçirmek uğraşmak gerçekten hoş olsa gerek. Ama zaman ve maddiyat işi biraz da. Uğraşanlara imrenirim ben

valla kardeşim 68 model jawa ya o fiyat bana pahalı gibi geliyo ben olsaysım mz 251 yada 301 düşünürdüm şimdiden hayırlısı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar