Merhaba. Ayni motordan (1956) bmw kayinbiraderimde var. Az once motorun fotograflarini cektim ve orjinaline uygun olarak yenilemeyi dusunuyorum. Sarj sisteminde bir sorun var. Onun disinda mekanik sorunu yok ve calisiyor. Egsoz degismeli, aku kapagi lazim, tekerlekler ve cantlar, gidon etc elden gecmeli.
Bu Ankara Ostim deki ve Duzce'deki bmw ustlarinin telefonunu bilen yazabilir mi? Ayrica Istanbul da da bildiginiz usta varsa onu da yazabilirsiniz. Fotograflari bu mesajimdan sonra gonderecegim.
Yenileme icin en fazla 4000 YTL gibi bir butce ayrimayi dusunuyorum. Umarim yeter. Acelem yok. O yuzden her parcanin orjinalini tek tek arayip bulmaya raziyim. Sonunda emegime degsin istiyorum. Kendim Suzuki bandit kullaniyorum ama bu motor bittiginde suzuki ye su anki kadar cok binmem herhalde
Simdiden tesekkurler.
Fotograflari asagidaki adreste bulabilirsiniz. Aslinda bir de NSU var. Parcalarinda eksik yok fakat hepsi sokulmus ve kutularda duruyor. Onun isi daha zor. BMW yi basarili bir sekilde adam edebilir ve tatmin edici bir sonuc alirsam NSU icin cesaret verici olabilir :cherry:
http://www.fotodak.com/dungeonmaster