195 boy... kilo 110kğ....yardım

yaklaşık bir hafta önce buraya yazmıştım....bana göre bir scooter diye...arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldular maxi scooter önerdiler...boyum 195 kilom 110 olduğu için...fakat çinlilere dışında olanlar baya bir pahalı...bu yüzden scooter konusunda bir daha dönmemek üzere tornistan yaptım...yaklaşık forumda 10 gündür....okumadığım yer kalmadı gibi...kros yada enduro sınıfları hoşuma gitti...birde sınıf dışı ama naked sınıfından honda cbf 150 hoşuma gitti...şimdi diyeceksiniz ki nerde kullanacaksın motoru...şehiriçi fazla kullanmam daha çok şehirdışı toprak yollarda dağa bayıra ama kayaların üstünden sekmeyeceğim ....çadırımı uyku tulumumu alıp kafa dinleyeceğim....ehliyete gelince b sınıfı var ama a2 yok....a2 de hiç tecrübemde yok....3-5 güne a2 için baş vuru yapacağım temmuzdaki sınava yetişirim...bilinçli bir kullanıcıyım yaş 36 vııııınnnnnn....yapacağımız zamanı geçtik....koruma konusunda kask laser vertigo fullface zannedersem alacagım...diger dizlik ,bellik v.b...tam tekmil alırım....önemli olan benim motor ikinci planda....gelelim para konusuna ehliyeti aldıktan sonra 3-3.5...zaten korumaya 1 gider motorada dediğim gibi 3-3.5....çinlilerden uzak duruyorum ...görüşlerinizi bekliyorum...tekrar hatırlatıyorum....boyum 195 kilo 110....altımızda komik olmayacak bir motor ve ankaradaki arkadaşların motor sürmeyi ögrenmem konusundaki yardımlarını bekliyorum ...saygılarımla...

arkadaşım ankaranın yedinci caddesine yakınsan sedat 57 ile iletişime geç..... o sana yardımcı olacaktır.. 7. çadde sedatın rüyalarını süslüyormuş....

abi ben sana varya 2 günde ögretirim vitesl makinayisen yetrki beni misafir et:queen:

Hocam çok güzel analiz yapmışsın ve cevabınıda kendin yazmışsın:CBF150 hem başlagıç,hem sağlamlık,hemde ekonomik gezinti için en ideal modellerden biri.:cat:

Hocam çok güzel analiz yapmışsın ve cevabınıda kendin yazmışsın:CBF150 hem başlagıç,hem sağlamlık,hemde ekonomik gezinti için en ideal modellerden biri.:cat:

valla usta sizsiniz....siz daha iyi bilirsiniz....teşekkürederim....cbf 150 sayenizde daha sıcagım ikinci elleride alınabilir düzeyde.....saygılarımla...

hacı bence sen cruiser al. yoksa altında bisiklet gibi kalır. cbf 150 ufak bişi
öğrenmek kolay yeterki bunu iste

teşekkürederim... sedat...ehliyet işi hemen hallettikten sonra ...sana ulaşırım...yanlız hangi motor diyorsunuz ...hangisini alayım ikinci el....

egr ankara civarindan alacaksan ybr 125 almada ne alirsan al ankarali bütün ybrlerin eksozlari soba borusu gibi:cherry:zaten o boya gidecek en iyi commmuter cbf 150 olur gerci ben 185 ten fazlayim 80 kilyoum ybr ye biniyorum ama bana yakışıyor:cherry:

egr ankara civarindan alacaksan ybr 125 almada ne alirsan al ankarali bütün ybrlerin eksozlari soba borusu gibi:cherry:zaten o boya gidecek en iyi commmuter cbf 150 olur gerci ben 185 ten fazlayim 80 kilyoum ybr ye biniyorum ama bana yakışıyor:cherry:
ankara ve civarından alacagım istanbul falan uzak gelir....eee yardımlarını bekliyoruz artık sedat.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

hacı bence sen cruiser al. yoksa altında bisiklet gibi kalır. cbf 150 ufak bişi
öğrenmek kolay yeterki bunu iste
cruiser iyi güzelde ....toprak yolda hafif dağ bayırda iş görmez gibi.....japonları pahalı çinlileri ise hiç almam...

arkadaşımda honda xl200 var oldukça güçlü ve büyük bir motor , belkide yerden yüksekliği çok diye öyledir. sahibinden.com 'da 3.5 milyar bulabilirsin , ama genel olarak 4 falan gidiyor ben bakıyordum bir aralar.

arkadaşımda honda xl200 var oldukça güçlü ve büyük bir motor , belkide yerden yüksekliği çok diye öyledir. sahibinden.com 'da 3.5 milyar bulabilirsin , ama genel olarak 4 falan gidiyor ben bakıyordum bir aralar.
evet benimde gözüm var ....honda xl200 lerde takipteyim....2093x840x1085 ölçüleri gayet iyi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar