19 mayısta Ankaraya giden varmı.?

MT'den 19 mayısta Ankaraya giden varmı.?

Arkadaşlar 19 Mayısta Ankara gitmek için kayıt yaptıran arkadaşlar varmı bizim siteden,haberleşirsek sevinirim..Saygılar

Bizim siteden İstanbuldan bi tek benmi gidiyorum yoksa..:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatil olursa gelirim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkesi bekliyoruz Ankaraya

resim yüklemek için kullanabileceğiniz site Free Image Hosting

ben gitmeyi dusunuyorum ilerimi ayarlayabılırsem. ama kayıt olayını bılmıyordum ne kaydı?

tunoka saol ilgili topiğide okudum. burdna beraber felan dıyo kalabalık baska bı motor grubuyla. ben tek gıtmeyı dusunuyorum ondan merk ettım acaba kayıt yaptırmazssam sorun mu olur?

trenox' Alıntı:
tunoka saol ilgili topiğide okudum. burdna beraber felan dıyo kalabalık baska bı motor grubuyla. ben tek gıtmeyı dusunuyorum ondan merk ettım acaba kayıt yaptırmazssam sorun mu olur?
Bence gruplardan birine katılmakta fayda var çünkü Saglık aracı hatta tamir araçları konvoya eşlik edecek...Kayıttaki fayda herhangi sorunda daha kolay müdahale ve haberleşme........

ya ben ankarada olucam zaten ama motorum antakyada eğer dayımın motorunu alırsam kesin gelicem çarşamba akşamı belli olacak çok istiyorum gitmeyi

aslında bende çok istiyorum ama ...
işe güvenemiyorum..beni aklınızda tutun..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar 19 mayıs için düşünülenden hariç bununla ilgili olarak toplu bir hazırlık konusunda tarih ve detay belirlenirse beni unutmayın bilgi için [email protected] bekliyorum
:)

trenox sende kayıt ol! ambulans saglık ekibi varmıs tırıın tıırıın gidersiniz beraber!!

arkadaşlar ben motorumla bir hafta evvel geldim ankara'ya. burda hummalı bir çalışma var. gelirseniz çok eğleneceğinizden eminim. sizin için çadır kamplar bile ayarlandı şehrin merkezinde. 20 mayıs ta gruplara katılıp geri istanbul'a döncem. ama şunu söyleyeyim bence tek gelmeyin bir gruba katılın öyle gelin. yol çok daha zevkli geçer...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar