avrupa yakasında bi buluşma yeri düzenlemedik açıkcası herkes 11 de suadiye oteli önünde olacağı içinalper tim kufte ustam güzergah nasıl olacak benim kafamda avrupa yakası buluşma yeri mecidiyeköy eski alisamiyen stadı önündeki gs store çadırı var kafamdaki tabi taktir size kalmış
Coplanmayalım ? Durumlar malum...
Tünal abi inşallahı maşallahı yok bu işin hepimiz oradayız...İnşallah ordayız.....TÜPGAZTEAM....
iyi güzel diyosunda o belediyelerin spor salonlarında yer varmı bakalım?araştırdık malesef olmuyor.olsada saati sana uymuyor...la arkadaş ne gençliği ne sporu. alayı iskeletor gibi adamlar .elde sigara dolapta bira. çokmüş cigerler böbrekler. kim takar sporu kim takıyor gençliği. 4. sınıftan buyana karate taekwondo gibi sporlarla ilgileniyorum. masa tenisi ve badmington hakemliğim var. 2. dan ashihara kareticiyim. bir dönem parkour ve capueira ile ilgilendim.tenis oynadım. gençliği izliyorum. internet cafe , kız erkek peşinde. konuşmakla gün geçirmek yetmez. muhalefet olmakta da çözüm yok. gelin hep birlikte spor yapalım. koşalım coşalım. istanbul için belediyenin spor salonları bedava reklam yapalım teşvik edelim. yıl boyunca k*ç büyütmüş çocukları bir gün omuz omuza çıkartmakla elinize ne geçecek. vals yaptırsanız neresi spor. vals sporsa hepimiz yapalım. gençlik bayramı ise ben vals yaparak kutlamak istemiyorum gençliğimi. cumhuriyetin varlığını hissettirmek içinse bu iş kabul. ama bence ne spor ne de gençlik günü bu gün. o sebeple kutlanmış kutlanmamış gençleri ilgilendirmiyor. hatta zorla götürülüyorlar stadlara. o gün evde oturmak akşama kadar facebookta gezmeyi daha fazla istiyorlar. o sebeple soğuk sebebi ile iptal edenlerde kabahat yok. kabahat gençlik diye toz bulutu yetiştirenlerde.
İnşallah ordayız.....TÜPGAZTEAM....
Umarim bir aksilik olmaz ben ve kara kız orda oluruz!!!
ALLAHIN izniyle orda olacam....:queen:İnşallah ordayız.....TÜPGAZTEAM....